25.3 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η προσοχή στον Γιάννη και τα τρίποντα του Τολιόπουλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Δομινικανή Δημοκρατία αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδος στον πρώτο της αγώνα για το προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Η «γαλανόλευκη» θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. 

Η Δομινικανή Δημοκρατία έκανε το καθήκον της κόντρα στην Αίγυπτο, πήρε τη νίκη και ουσιαστικά την πρόκριση για τα ημιτελικά. Το κακό για την ίδια είναι πως λογικά θα αντιμετωπίσει την Κροατία που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο χτες. Παράλληλα, όμως, μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει κανέναν NBAer πλην του Ντουάρτε. Ο Τάουνς και ο Χόρφορντ έμειναν εκτός, συνεπώς η ομάδα από τη χώρα της Καραϊβικής θα δώσει τη μάχη της από την περιφέρεια της. Στα αρνητικά είναι το γεγονός πως συνεχίζει την αστοχία των φιλικών ο Αντρές Φελίζ, έχοντας και χτες 1/6 τρίποντα. 

Η Ελλάδα από την άλλη δίνει σήμερα τον πρώτο της επίσημο αγώνα, δεν θέλει όμως και να προχωρήσει σε υπερβολές. Ξέρει πως θα έχει δύσκολο έργο στα ημιτελικά και ει δυνατόν τον τελικό, μιας και θα βρει μπροστά της την «πληγωμένη» Σλοβενία και την Κροατία. Συνεπώς, δεν περιμένουμε να καταναλώσουν άπαντες όλη την ενέργεια τους. Πόσω δε μάλλον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε το ζήτημα τραυματισμού του. 

Όσον αφορά τα σημεία στα σημερινά (3/7/24) προγνωστικά του Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα, θα μείνουμε σε ένα ειδικό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είπαμε και παραπάνω πως δεν περιμένουμε να παίξει αρκετή ώρα. Και ο αντίπαλος δεν είναι τέτοιος που ο «Greek Freak» να χρειάζεται πολλή ώρα στο παρκέ και ο Βασίλης Σπανούλης θέλει να τον προφυλάξει ενόψει των κρίσιμων αγώνων. Θεωρούμε, λοιπόν, πως το line των 25 πόντων είναι κάπως υπερβολικό αναλογικά με τον χρόνο συμμετοχής του. Θα πάμε, λοιπόν, στο under 25,5 στους πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε απόδοση 2,55. 

Το δεύτερο σημείο που μας αρέσει για σήμερα είναι όσον αφορά τον Βασίλη Τολιόπουλο. Η Ελλάδα έχει θέμα στο σουτ, μιας και δεν διαθέτει κανέναν καθαρό σουτέρ πλην του Τολιόπουλου. Όσο δε είναι στο παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον Νικ Καλάθη ή και τον Γουόκαπ, τόσο περισσότερο οι αντίπαλοι θα προσπαθούν να σταματήσουν τον πρώτο. Ο Τολιόπουλος είναι εξαιρετικός από τα 6,75 και πιστεύουμε πως θα βρει στόχο, εφόσον πάρει προσπάθειες. Το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Τολιόπουλου έχει απόδοση 1,83. 

Betmarket.gr Επιλογές 

03/07, 21:00 Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Αντετοκούνμπο under 25,5 πόντοι (Απόδοση: 2,55) 

03/07, 21:00 Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Τολιόπουλος over 1,5 εύστοχα τρίποντα (Απόδοση: 1,83) 

Το προολυμπιακό τουρνουά παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά μπάσκετ! 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό