30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η ανωτερότητα Τσεχίας και Πορτογαλίας και οι δυσκολίες του Βελγίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στην Γεωργία και την Τσεχία. Μπορεί να έχασε αλλά μας εξέπληξε θετικά η Γεωργία στο ματς με την Τουρκία. Η ομάδα του Σανιόλ απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και πως μπορεί να διεκδικήσει πράγματα στον όμιλο. Μπορεί να φανεί επικίνδυνη τόσο από οργανωμένη επίθεση αλλά και από αντεπιθέσεις. Από την άλλη η Τσεχία, οφείλει να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό κόντρα στην Πορτογαλία. Αναμένουμε να είναι πιο επιθετική και να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο προηγούμενο ματς κατάφερε να σκοράρει αν και επιθετικά δεν έδειξε κάτι το σπουδαίο.

Η στοιχηματική μας επιλογή γι’ αυτό το παιχνίδι είναι το διπλό σε απόδοση 1,77. Η Τσεχία παίζει ένα must win παιχνίδι και σε περίπτωση νίκης πάει να  αντιμετωπίσει την Τουρκία σε ένα παιχνίδι που θα έχει χαρακτήρα «τελικού».

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Τουρκίας με την Πορτογαλία. Η Τουρκία πήρε δύσκολη νίκη κόντρα στη Γεωργία (3-1). Έδειξε καλά στοιχεία στο επιθετικό της κομμάτι, ωστόσο αμυντικά είχε ανισορροπία. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά φλέρταρε έντονα με την ισοφάριση. Πρέπει να είναι πιο συμπαγής αμυντικά στο σημερινό ματς, καθώς η Πορτογαλία έχει τεράστια ποιότητα και δεδομένα θα βρει ευκαιρίες. Οι Ίβηρες αγωνίζονται με αρκετά καλή ψυχολογία, αφού νίκησαν με ανατροπή στην Τσεχία (2-1). Δεν εντυπωσίασαν, αλλά η ποιότητα που διαθέτουν στην επίθεση έκανε τη διαφορά. Οφείλουν όμως να προβληματιστούν για το γεγονός ότι δέχθηκαν γκολ χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Περιμένουμε ότι θα είναι ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό. Φαβορί είναι η Πορτογαλία ξεκάθαρα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα είναι εκείνη που θα ψάξει πιο έντονα τη νίκη. Η ισοπαλία αποτελεί θετικό αποτέλεσμα για την Τουρκία αλλά θα πρέπει να αμυνθεί με περισσότερη προσοχή. Πιστεύουμε ότι η Πορτογαλία εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη με το διπλό να είναι σε απόδοση 1,60.

Κλείνουμε με το βραδινό ματς ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ρουμανία. Παιχνίδι που πριν την πρεμιέρα θα λέγαμε με χίλια Βέλγιο. Μετά όμως απ’ όσα είδαμε στο πρώτο ματς των δυο ομάδων μάλλον γινόμαστε επιφυλακτικοί. Το Βέλγιο απογοήτευσε με την αναποτελεσματικότητα του. Απέναντι σε ένα μεγάλο αουτσάιντερ έχασε και δεν πήρε ούτε βαθμό. Απογοητευτικός και ο Ντε Μπρούινε. Δύσκολα ένας τέτοιος παίκτης να κάνει δεύτερο κάκιστο παιχνίδι; Θέλει να δώσει απαντήσεις ο Βέλγος μιας και πολλοί τον κατακρίνουν ότιδεν μπορεί πλέον να κουβαλήσει το βάρος, ειδικά μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Θα έχει έξτρα λόγους για να δώσει απαντήσεις.

Η Ρουμανία είναι από τις ομάδες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Τακτικά έκανε απίστευτο ματς και η άμυνα της που είναι το όπλο της δεν επέτρεψε το παραμικρό στους Ουκρανούς. Μία Ουκρανία που έχει φοβερή ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά η Ρουμανία την «κατάπιε» και της έδωσε τρία… χαστούκια. Αμυντικά θα προσπαθήσει και πάλι να κλείσει τους χώρους και είναι ικανή να βασανίσει τους Βέλγους. Έτσι, στα προγνωστικά θα πάμε με την επιλογή το Βέλγιο να σκοράρει μέχρι ένα γκολ, σημείο που πληρώνει 2.25.

BetMarket.gr ΕπιλογέςΕΠΠ – 22/6, 16:00 – Γεωργία – Τσεχία: 2 (Απόδοση: 1,77)ΕΠΠ – 22/6, 19:00 – Τουρκία – Πορτογαλία: 2 (Απόδοση: 1,60)ΕΠΠ – 22/6, 22:00 – Βέλγιο – Ρουμανία: Βέλγιο Under 1,5 γκολ (Απόδοση: 2,25)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό