20.8 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Επιλογές με… αξία στο πρόγραμμα της Κυριακής (22/9)

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ

Η πρωταθλήτρια της περυσινής Bundesliga υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ το απόγευμα της Κυριακής (22/9). Από ευρωπαϊκές μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις προέρχονται οι «ασπιρίνες», μετά την επικράτηση με 4-0 κόντρα στην Φέγενορντ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase στο Champions League. Οι «λύκοι» δεν είχαν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, γεγονός που τους βοήθησε να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ματς έπειτα την ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Άιντραχτ Φρανγκφούρτης (2-1).

Στην αναμέτρηση αυτή θα πάμε με τα γκολ. Το 1.82 στο G/G δεν μας αφήνει… αμέτοχους, μιας και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές στο επιθετικό παιχνίδι, έχοντας παράλληλα αρκετά αμυντικά ζητήματα. Σε τρία ματς πρωταθλήματος η Λεβερκούζεν μετράει τρία αμφισκόρ έναντι δύο της Βόλφσμπουργκ.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Το ματς που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο Νησί για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League. Οι πρωταθλητές Αγγλίας υποδέχονται την Άρσεναλ στο Etihad, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από «λευκές» ισοπαλίες στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Αήττητες στο πρωτάθλημα, με την Σίτι να μετράει μόνο νίκες και την Άρσεναλ να έχει μία ισοπαλία και τρεις νίκες.

Επιθετικές ομάδες, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς τους στο πρωτάθλημα. Η ποιότητα τους είναι αδιαμφισβήτη και περιμένουμε το μεταξύ τους ματς να έχει γκολ εκατέρωθεν. Το 1.90 στην απόδοση του σημείου είναι ο… ορισμό του value bet και γι΄αυτό θα το συμπεριλάβουμε στο δελτίο μας.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα

Πριν ταξιδέψει στην έδρα της Βιγιαρεάλ, η Μπαρτσελόνα είδε την Μονακό στην πρεμιέρα του Champions League να της… σπάει το αήττητο (ήττα 2-1). Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ χωρίς υποχρεώσεις εντός της ε-βδομάδας παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Σε αυτό το ματς θα πάμε με τους «μπλαουγκράνα». Η ομάδα του Χάνσι Φλικ σκοράρει με τεράστια συνέπεια (17 γκολ στο πρωτάθλημα), όπως και η Βιγιαρεάλ (11 γκολ). Η ποιότητα των Καταλανών, βέβαια, είναι επίπεδα ανώτερη από αυτή των κίτρινων «υποβρυχίων». Γι’ αυτό το λόγο θα πάμε με τη νίκη της Μπαρτσελόνα την οποία θα συνδυάσουμε με το Over 1.5. Επιλογή σε απόδοση διπλασιασμού (2.00).

Η πρόταση του Freetips247.com

22/9 — 16:30 | Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ G/G (Απόδοση 1.82)

22/9 — 18:30 | Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ G/G (Απόδοση 1.90)

22/9 — 19:30 | Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 2 & Over 1.5 (Απόδοση 2.00) Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό