23.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Δυσκολεύεται ο Άρης στη Λιθουανία – Πού θα δούμε το ματς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μπάσκετ δε σταματάει και σήμερα έχουμε δράση σε Eurocup και BCL. Για το τελευταίο, το Περιστέρι υποδέχεται τη Μούρθια για την 2 η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ωστόσο, εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της έτερης ελληνικής ομάδας, του Άρη, ο οποίος ταξιδεύει στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει τη Λιετκαμπέλις, στο πλαίσιο της 3 ης αγωνιστικής του Eurocup.

Λιετκαμπέλις – Άρης

Οι δύο ομάδες προέρχονται αμφότερες από 2 ήττες στη διοργάνωση και η ανάγκη για νίκη, όπως είναι φυσικό, έχει γίνει επιτακτική. Όσον αφορά τον Άρη, η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στα πρώτα επίσημα ματς. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχασε εντός έδρας από την ΑΕΚ με διαφορά 11 πόντων και μάλιστα ενώ οι στοιχηματικές τον έδιναν ως φαβορί. την προηγούμενη αγωνιστική του Eurocup, το πάλεψε κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, κυρίως λόγω της χαμηλής παραγωγικότητας των Τούρκων.

Αμυντικά βέβαια, κάτι δείχνουν σιγά σιγά οι «κιτρινόμαυροι», το πρόβλημα όμως είναι στο επιθετικό κομμάτι που έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν. Η Λιετκαμπέλις είναι κάπως άτυχη ως τώρα. Οι Λιθουανοί έχουν σαν στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως μέχρι τώρα μετράνε δύο ήττες. Την πρώτη αγωνιστική το πάλεψε και ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ εκτός έδρας, ενώ την επόμενη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ πλήρωσε το πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο κι έχασε με διαφορά 20 πόντων. Το ρόστερ της είναι καλό, είναι ομάδα με ανεπτυγμένη χημεία, ενώ στην έδρα της είναι αρκετά παραγωγική.

Ο Άρης, δύσκολα μπορεί να φύγει νικητής από τη Λιθουανία, με βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Αρκετοί είναι οι τραυματίες κι αν δεν επιστρέψουν δεν μπορούμε να δούμε το κανονικό του πρόσωπο. Η Λιετκαμπέλις είναι καλή ομάδα και θέλει να κάνει την παρθενική της νίκη στο Eurocup. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι ο άσος με το χάντικαπ στο -3.5 σε απόδοση 1.90 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

BetMarket Επιλογές

Eurocup – 19:00 – 8/10, 19:00 – Λιετκαμπέλις – Άρης: 1 (-3.5) σε απόδοση 1.90

Πού θα δούμε το Λιετκαμπέλις – Αρης (19:00)Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Eurocup τα έχει η Nova, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται ζωντανά από το Novasports Prime στις 19.00 ώρα Ελλάδος.

Να σημειώσουμε πως μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming μέσω των στοιχηματικών εταιριών που θα βρείτε με αναλυτικές αξιολογήσεις στο Betmarket.gr (κλικ στο στοιχηματικές εταιρίες).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό