16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Δυάδα με Super Cup Ευρώπης και Conference σε απόδοση 15.25

Ειδήσεις Ελλάδα

Ρεάλ Μαδρίτης – ΑταλάνταΗ Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, έχοντας κατακτήσει τρια τρόπαια. Έφτασε τα 15 πρωταθλήματα Ευρώπης, πήρε εύκολα το πρωτάθλημα και κατέκτησε με άνεση το σούπερ καπ Ισπανίας.

Ηχηρή προσθήκη για την «Βασίλισσα», η οποία τάραξε τα μεταγραφικά νερά με την απόκτηση του Εμπαπέ, διατηρώντας τον βασικό της κορμό. Η Αταλάντα μπορεί πέρυσι να μην βρήκε το δρόμο για το Champions League μέσω του πρωταθλήματος, αλλά ήταν αυτή που έσπασε το αήττητο της Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League.

Ήταν αρκετά δραστήρια στις μεταγραφές, αν και προβλημάτισε στα φιλικά. Σε αυτή την αναμέτρηση θα πάμε με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνδυασμό με το Over 2.5. Η Ρεάλ πιστεύουμε πως εύκολα-δύσκολα θα πάρει τη νίκη για την κατάκτηση ακόμη ενός Σούπερ Καπ. Η Ατάλαντα έχει αρκετές απουσίες και αμυντικά προβλήματα. Θεωρούμε βατό και το σημείο και τον αριθμόγκολ που περιμένουμε.

Φέχερβαρ – ΟμόνοιαΗ πρώτη αναμέτρηση στην Κύπρο ήταν… μονόλογος για την Ομόνοια. Οι απειλές της προς την εστία της Φέχερβαρ ήταν πάρα πολλές, με το τελικό 1-0 να την… χαλάει. Για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Φέχερβαρ δέχθηκε βαριά ήττα από την Ουίπεστ με σκορ 4-1. Τα πράγματα μοιάζουν αρκετά ξεκάθαρα, αλλά η γηπεδούχος θέλει να… σπάσει το σερί κακών παιχνιδιών της. Δέκα σερί ματς αήττητη στην έδρα είναι η Φέχερβαρ, με το σκορ του ζευγαριού να είναι αρκετάεύθραυστο. Θέλει να εκμεταλλευτεί τη φόρμα της στα εντός και να καλύψει το εις βάρος της 1-0. Θα επιλέξουμε το ματς να οδηγηθεί στην παράταση και εκεί να κριθεί η πρόκριση. Σημείο σε απόδοση 7.50.

Η πρόταση του Freetips247.com14/8, 19:00 | Φέχερβαρ – Ομόνοια Να κριθεί στην παράταση: Ναι (Απόδοση 7.50)14/8, 22:00 | Ρέαλ Μαδρίτης – Ατάλαντα 1 & Over 2.5 (Απόδοση 2.07)Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό