23 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Γκολ στις Σέρρες και διπλασιασμός στο «Ντέρμπι Αιωνίων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκίνημα από το Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (16:00)

Ο Πανσερραϊκός άλλαξε προπονητή και μαζί άλλαξε και την εικόνα του. Το ντεμπούτο του Φεράντο συνδυάστηκε με διπλό στην έδρα της Λαμίας. Η ομάδα των Σερρών παρουσιάστηκε με επιθετική διάθεση και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές τελικές προσπάθειες, βρίσκοντας μάλιστα δύο τέρματα.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε μεν από τον Παναιτωλικό (1-2), όμως αυτό δεν μπορεί να χαλάσει τη μέχρι τώρα εικόνα του. Το σύνολο του Δέλλα παίζει γρήγορο και άμεσο ποδόσφαιρο, έχοντας χτίσει αρκετά καλά τη χημεία και την ομοιογένεια του. Μαζί με τον υψηλό ρυθμό που επιλέγει, καταφέρνει συχνά να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γκολ και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία παιχνίδια του.

Συνέχεια στο «Ντέρμπι Αιωνίων», το οποίο ξεκινά στις 20:30

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει προπονητή σύντομα. Η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-0), συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση και η ισοπαλία με τη Μπόρατς χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός στο ματς με τη Μπράγκα και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη (3-0), που του έδωσε βαθμούς και ψυχολογία. Ο Μεντιλίμπαρ ρίσκαρε με κάποιες επιλογές, όμως του βγήκαν κι έτσι το κέρδος ήταν μεγάλο.

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, πρόκειται για δύο ομάδες που επιθετικά έχουν παρουσιάσει καλή εικόνα και δημιουργούν ευκαιρίες, οπότε περιμένουμε από αμφότερες να σκοράρουν. Επομένως, θα επιλέξουμε το Goal/Goal που προσφέρεται σε απόδοση 1.91 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Το ντέρμπι βρίσκει σε καλύτερη κατάσταση τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός διανύει μια περίοδο μεγάλης αμφισβήτησης. Θεωρούμε πως το φαβορί εδώ είναι οι φιλοξενούμενοι και οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να πάμε προς το διπλό με κάλυψη, επιλέγοντας το 2 DNB σε απόδοση 2.00.

BetMarket.gr Επιλογές● Κυριακή (16:00), Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Goal/Goal (1.91)● Κυριακή (20:30), Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 2 DNB (2.00)

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ στο BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό