35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Γερμανία – Σκωτία, Προγνωστικά (14/06/24)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Το EURO 2024 ξεκινά! Η οικοδέσποινα Γερμανία υποδέχεται στις 22:00 τη Σκωτία και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Η Γερμανία έχει υπέρ της τον παράγοντας έδρα και το γεγονός πως στον κόσμο υπάρχει ενθουσιασμός λειτουργεί σίγουρα θετικά. Όσον αφορά το παιχνίδι της, περιμένουμε επιθετική διάθεση από νωρίς, καθώς σίγουρα θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση που θαπάρει. Ταλέντο στην ομάδα υπάρχει, εκτελεστική ικανότητα υπάρχει, οπότε περιμένουμε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα, αναμένεται να έχει τα ηνία της αναμέτρησης, την κατοχή της μπάλας και να ελέγχει τον ρυθμό. Αμυντικά, πρέπει να προσέξει αρκετά, καθώς τελευταία η εικόνα της δεν ήταν και η καλύτερη.

Η Σκωτία είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και αν βρει χώρους τους εκμεταλλεύεται, όμως κόντρα σε οργανωμένη άμυνα τα βρίσκει σκούρα. Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, αναμένεται να παίξει κλειστά, με το μυαλό στην άμυνα και να χτυπήσει στην κόντρα.

Ξεκάθαρο φαβορί η Γερμανία, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1.30 από τις στοιχηματικές εταιρίες. Η απόδοση λοιπόν δεν είναι άξια πονταρίσματος, παρά το γεγονός πως πιστεύουμε στον άσο.

Στον πάγκο των Γερμανών βρίσκεται ο Νάγκελσμαν, ο οποίος λογικά θα επιλέξει την ενδεκάδα που είχε και στο φιλικό με την Ελλάδα. Κομβική είναι η παρουσία του Χάβερτς, ως «ψεύτικο εννιάρι», ενώ επιθετικά συνεισφέρουν αρκετά οι Μουσιάλα και Βίρτς. Φυσικά, Γκουντογκάν και Κρος έχουν ίσως τον σημαντικότερο ρόλο στην ομάδα.

Η Σκωτία όπως προαναφέραμε αναμένεται να παίξει κλειστά και ο σχηματισμός που επιλέγει βοηθά σε αυτό. Στην άμυνα παίζει με τριάδα, η οποία σε οργανωμένη άμυνα μετατρέπεται σε πεντάδα. Η δυνατή της πλευρά είναι η αριστερή, εκεί όπου ο Ρόμπερτσονπαίζει ως φουλ μπακ και ο Τίρνι ως αριστερό στόπερ.

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.grΗ Γερμανοί αναμένεται να παίξουν αρκετά επιθετικά και να κλείσουν τους Σκωτσέζους στα καρέ τους. Στοιχηματικά το ενδιαφέρον βρίσκεται στην επιλογή να έχει Over 6.5 κόρνερ η Γερμανία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.95. Κόντρα στην Ελλάδα, σε μια αναμέτρηση που πίεζαν για το γκολ, είχαν συνολικά 13.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών, με την επιλογή να έχει ο Κρόος 1+ προσπάθεια στην εστία να βρίσκεται σε απόδοση 2.20. Είναι ο εκτελεστής των στημένων φάσεων, βρίσκεται σε φόρμα και γενικότερα αν βρει χώρους εκτελεί.

BetMarket.gr ΕπιλογέςΠαρασκευή (14/06/24), 22:00: Γερμανία – Σκωτία: Γερμανία Over 6.5 κόρνερ(1.95)Παρασκευή (14/06/24), 22:00: Γερμανία – Σκωτία: Κρος 1+ προσπάθεια στηνεστία (2.20)

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ στο BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό