12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στις 8 Φεβρουαρίου το ντεμπούτο της Alfa Romeo Tonale

Ειδήσεις Ελλάδα

Mετά από πολύ καιρό αναμονής και πολλές αναβολές, η Alfa Romeo Tonale παίρνει και επίσημα την ημερομηνία παρουσίασής της στο κοινό. Αυτό θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, σε ένα digital event με την ονομασία “Metamorphosis”.
Η έννοια της Μεταμόρφωσης αφορά και την συνολική μετάβαση της εταιρίας από τους συμβατικούς κινητήρες σε μία αμιγώς μάρκα μέχρι το 2027.
Η Tonale εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως πρωτότυπο το 2019, αν και από τότε έχει καθυστερήσει αρκετά, καθώς υπήρξαν αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις στο σχέδιο, πάντα με τα νέα δεδομένα που έφερε η εξαγορά από την Stellantis.
H τελευταία επίσημη αναβολή έγινε πέρσι, με τον πρόεδρο της εταιρίας Jean Philippe Imparato δεν έδειξε ενθουσιασμένος από την απόδοση του plug-in υβριδικού συστήματος.
Το σύστημα αυτό θα είναι μία βελτιωμένη και προσαρμοσμένη στα δεδομένα της Alfa Romeo εκδοχή που υπάρχει στο Jeep Compass 4xe.

Η παρουσίαση της Tonale στις αρχές Φεβρουαρίου σημαίνει ότι επιτέλους θα την δούμε ζωντανή αλλά θα μάθουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.
Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι του 2022 ανάλογα με τις εκάστοτε αγορές.
Οι Ιταλοί έχουν μεγάλες προσδοκίες από την Τonale καθώς θα είναι το πιο προσιτό της μοντέλο και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή και ανταγωνιστική κατηγορία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό