23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις 8 Ιουνίου το νέο Lexus GX

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιούνιος και πιο συγκεκριμένα το πρώτο 10 ήμερo του αναμένεται ιδιαίτερα καυτό για την Lexus καθώς η ιαπωνική μάρκα δήλωσε ότι θα παρουσιάσει το ολοκαίνουριο GX στις 8 Ιουνίου, τρεις ημέρες μονάχα μετά την πρεμιέρα του LBX. Τα δύο μοντέλα δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν περισσότερο καθώς το μεν LBX μάλλον θα πάρει την θέση του στο κάτω μέρος της γκάμας της Lexus ως το entry-level SUV της ενώ το GX θα τοποθετηθεί στο άλλο άκρο στοχεύοντας σε ένα πολύ διαφορετικό κοινό.

Παρότι η Lexus έδωσε στη δημοσιότητα μία επιπλέον teaser εικόνα που δείχνει μέρος του μεγάλου SUV, ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες αναφορικά με τα μηχανικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αν το νέο GX συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των προκατόχων του, θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας με τον πιο πιθανό υποψήφιο να είναι η TNGA-F αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται ήδη στο Toyota Land Cruiser μεταξύ άλλων και πιστεύουμε ότι το πλαίσιο τύπου σκάλας είναι σημαντικό για την Lexus εφόσον θέλει για το GX να συνεχίσει να προσφέρει πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες σε συνδυασμό με πολιτισμένη, άνετη και premium συμπεριφορά στην άσφαλτο. Επιπλέον, περιμένουμε από το νέο Lexus GX να διαθέτει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της ψυχαγωγίας, της ασφάλειας, της υποβοήθησης οδήγησης και της συνδεσιμότητας ενώ η τεχνολογική και ποιοτική πρόοδος που εξασφαλίζει η μετάβαση στη νέα αρχιτεκτονική θα μεταφραστεί σε μία αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης για τους πελάτες.

Όσον αφορά στο design, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Ναι, η νέα φωτογραφία μας επιτρέπει μία καλύτερη οπτική του πίσω μέρους του νέου μοντέλου αλλά όχι τόσο καλύτερη ώστε να εξάγουμε συμπεράσματα. Απλά φαίνονται τα φαρδιά φτερά, ο τεράστιος τετράγωνος καθρέπτης και το “σκαλοπάτι” που διατρέχει το μήκος του αμαξώματος στο ύψος των φωτιστικών σωμάτων. Για οτιδήποτε περισσότερο, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό