21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στις 5 Αυγούστου με τούμπανο κάμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 5η Αυγούστου είναι η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του νέου Motorola Edge 20 Series, το οποίο θα έχει κάμερα 108 Megapixel. Εκτός από το θέμα της κάμερας, το νέο μοντέλο θα λειτουργεί σε ταχύτητες 5G.

H Motorola ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασης του νέου της μοντέλου, του Edge 20 Series, το οποίο προφανώς θα έχει περισσότερα μοντέλα. Στις 5 Αυγούστου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας οικογένειας συσκευών. Ένα από τα στοιχεία που έχει αποκαλύψει ήδη η Motorola για το Edge 20 Series με τη μορφή του teaser είναι ότι η κύρια πίσω κάμερα στο πιο καλά εξοπλισμένο μοντέλο θα είναι στα 108 Megapixel, επομένως περιμένουμε καλές φωτογραφικές επιδόσεις.

Ένα άλλο στοιχείο που μας δίνει η Motorola είναι ότι το νέο μοντέλο θα είναι το πιο λεπτό 5G smartphone που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η εταιρεία, χωρίς, όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. Οι φήμες θέλουν την Motorola να παρουσιάζει στην οικογένεια αυτή το Motorola Edge 20 και Edge 20 Pro με οθόνη διαγωνίου 6.67 ιντσών μπαταρίες χωρητικότητας 4000 και 4500 mAh αντίστοιχα, καθώς και επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon 778G και 870.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό