29.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στις 29 Νοεμβρίου η σειρά του Netflix  για τον Senna (+)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix που αφηγείται τη ζωή του θρύλου της Φόρμουλα 1, Ayrton Senna, θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου.

Η μίνι σειρά περιλαμβάνει έξι επεισόδια και θα παρουσιάζει την άνοδο και το τραγικό τέλος του τρεις φορές πρωταθλητή της F1.

To βραζιλιάνο οδηγό παίζει ο Gabriel Leone και το σενάριο δίνει έμφαση στην πορεία του Senna εντός αλλά και εκτός των Γκραν Πριμ, ενώ προβάλει ιδιαίτερα τη σχέση του με άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου.

Ο Matt Mella ενσαρκώνει τον Alain Prost, τον μεγαλύτερο αντίπαλο του Senna, ενώ οι Johannes Heinrichs και Hugo Bonemer θα υποδυθούν τους Niki Lauda και Nelson Piquet αντίστοιχα. Άλλοι χαρακτήρες περιλαμβάνουν τη σύζυγο του Senna, Lilian (Alice Wegmann), την αδερφή του Viviane (Camila Márdila), και τον πρώην πρόεδρο της FIA, Jean-Marie Balestre (Arnaud Viard).

Η σειρά, με γυρίσματα σε Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη και Ιρλανδία, καλύπτει τη ζωή του Senna από τα πρώτα του βήματα στα καρτ, τη μετακίνησή του στην Αγγλία για την Formula Ford, μέχρι και το τραγικό δυστύχημα στην Imola το 1994.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό