21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η παραγωγή του ανανεωμένου Ford F-150. Με τρεις γρίλιες τα Bronco και Bronco Sport

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την Ford να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του F-150, σήμερα μαθαίνουμε πως το μοντέλο θα ξεκινήσει από τις 28 Σεπτεμβρίου να παράγεται στο εργοστάσιο της Μπλε Οβάλ εταιρίας στο Dearborn και από τις 26 Οκτωβρίου στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Kansas City.

Η Ford θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το μοντέλο από τις 15 Ιουνίου. Το ανανεωμένο F-150 θα αποκτήσει νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέα μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Νέο είναι επίσης το τιμόνι, ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, οι αεραγωγοί, ενώ και ο σχεδιασμός των διακοπτών του συστήματος του κλιματισμού είναι διαφορετικός.
Εξωτερικά θα αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέους καθρέπτες και νέες ζάντες.

Το ανανεωμένο F-150 θα προσφέρεται με 4 κινητήρες βενζίνης. Με τον V6 3,3-λίτρων απόδοσης 290 ίππων, με τον V6 2,7-λίτρων EcoBoost απόδοσης 325 ίππων, με τον V6 3,5-λίτρων EcoBoost απόδοσης 375 ίππων, αλλά και με τον 5,0-λίτρων V8 diesel απόδοσης 395 ίππων.
Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του θα είναι διαθέσιμη και μια υβριδική έκδοση η οποία θα συνδυάζει έναν V6 3,5-λίτρων κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Διαθέσιμος και ο 3,0-λιτρος PowerStroke V6 diesel κινητήρας απόδοσης 250 ίππων.
Στις σχετικές ειδήσεις η Ford θα προσφέρει τρεις διαφορετικές γρίλιες στα Bronco και Bronco Sport. Πρόκειται για τις Modern, Classic και Custom, με την προεπιλεγμένη επιλογή να είναι η Modern.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό