35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Στις 26 Ιουνίου η πρώτη για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσαν τρία φιλικά οι Αρκάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
13.06.2024 | 12:21

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ του Μουνάφο
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε γνωστές τις πρώτες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της νέας σεζόν με τους Αρκάδες να συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στις 26 Ιουνίου ενώ η ομάδα της Τρίπολης έχει φιξάρει ήδη τρία φιλικά και θα βρεθεί και στην Ιταλία από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου για επιπλέον φιλικές αναμετρήσεις.

Στις 26 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν με τους Αρκάδες να κάνουν γνωστές τις πρώτες λεπτομέρειες και τα φιλικά που έχουν ήδη φιξάρει.

Επίσης ο Αστέρας θα βρεθεί από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στην Ιταλία για επιπλέον φιλικά με ομάδες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

“Η πρώτη συγκέντρωση του αγωνιστικού τμήματος του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του ΑΣΤΕΡΑ.

Από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου η ομάδα θα ταξιδέψει στην Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες προετοιμασίας. Οι αντίπαλοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα φιλικά που θα διεξαχθούν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και έχουν ήδη προγραμματιστεί είναι τα εξής:

20 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ – Λεβαδειακός

27 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ – Παναιτωλικός

11 Αυγούστου: ΑΣΤΕΡΑΣ – Athens Kallithea

* Οι ώρες των φιλικών θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό