18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στις 16 Οκτωβρίου η Mercedes EQE SUV.

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γκάμα της Mercedes-Benz πρόκειται σύντομα να αποκτήσει ένα νέο μέλος με τη μορφή της EQE SUV και η γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του επερχόμενου μοντέλου, αποκαλύπτοντας την καμπίνα του. Μία καμπίνα που δεν επιφυλάσσει κάποια συνταρακτική έκπληξη καθώς στη μορφή που μας παρουσιάζεται έρχεται με την προαιρετική και άκρως εντυπωσιακή “MBUX Hyperscreen” που καλύπτει ολόκληρο το πλάτος του ταμπλό φιλοξενώντας τρεις μεγάλες οθόνες κάτω από ένα ενιαίο κομμάτι γυαλί. Ίδιοι με αυτούς της EQE sedan είναι και οι αεραγωγοί αλλά και το “πλευστό” κεντρικό τούνελ και είναι απολύτως λογικό καθώς η Mercedes-Benz περιγράφει το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV ως την “πολύ-λειτουργική έκδοση του EQE executive sedan” τονίζοντας ότι οι διαθέσιμοι χώροι για τους επιβάτες είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία.

Κατά τα άλλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένου αυτού που βλέπουμε στις φωτογραφία με το καφέ χρώμα “Balao Brown” να συνδυάζεται με το “Neva Grey” και το “Biscay Blue/Black”. Ένα ακόμα στοιχείο για το οποίο καυχιέται η γερμανική μάρκα είναι η επιλογή των διαθέσιμων υλικών με ένα νέο, υβριδικό που προσφέρει “την ζεστασιά του ξύλου με την τεχνική ψυχρότητα του αλουμινίου” να χρησιμοποιείται στην καμπίνα της EQE SUV.

Το design του αμαξώματος και τα αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα με τα οποία θα λανσαριστεί η Mercedes EQE SUV στην αγορά θα γίνουν γνωστά αργότερα αν και όσον αφορά στο τελευταίο, η λογική λέει πως δεν θα δούμε πολλές διαφορές σε σύγκριση με την sedan έκδοση. Αυτό σημαίνει πως η βασική έκδοση θα χρησιμοποιεί μία μπαταρία 90 kWh με έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν στην γκάμα και οι δύο Mercedes-AMG εκδόσεις με τετρακίνηση, 476 ή 625 άλογα και αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή όμως καθώς η επίσημη πρεμιέρα της EQE SUV είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου και μέχρι τότε θα έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό