16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις 14 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι πλέον επίσημο και περιμένουμε να περάσουν οι ημέρες για το επερχόμενο Apple Event στις 14 Σεπτεμβρίου όπου θα δούμε το iPhone 13. H Apple βάζει στο συγκεκριμένο event την ετικέτα “California streaming”.

Είναι πλέον δεδομένο ότι στο Apple Event αυτό την κεντρική σκηνή του ενδιαφέροντος θα την έχει το iPhone 13 series, σε όλες τις πιθανές παραλλαγές του, κατά την προσφιλή τακτική της Apple να επιλέγει το φθινόπωρο για την παρουσίαση των καινούριων μοντέλων στην οικογένεια των smartphones.

Για το iPhone 13 έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα μεγάλο πλήθος φημών για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εκδόσεις του, το σίγουρο είναι ότι από την ανακοίνωση της Apple δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για το ποιες από τις φήμες αυτές θα γίνουν πραγματικότητα.

Εκτός από το iPhone 13 περιμένουμε και κάποιες ανακοινώσεις για το Apple Watch, αλλά και τα νέα MacBook από την Apple. Κάνοντας κλικ εδώ, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει όλες τις ανακοινώσεις σε πραγματικό χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό