18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στις ΗΠΑ οι εμβολιασμένοι έχουν προνόμια και δωράκια

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει να προσφέρονται αρκετά ενδιαφέροντα δωράκια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Κάτι παρόμοιο δεν αποκλείεται να συμβεί και σε άλλες χώρες, ίσως ακόμα και στη δική μας.

Ενώ ο εμβολιασμός συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στην Αμερική, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου, σε μια προσπάθεια να χτιστεί η συλλογική ανοσία απέναντι στον κορωνοϊό, έχουν ξεκινήσει να προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για τους εμβολιασμένους με τη μορφή δέλεαρ.

Όσοι έχουν μόλις κάνει το εμβόλιο στην Ουάσινγκτον, για παράδειγμα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία λαχταριστή μπύρα, εντελώς δωρεάν, ενώ στη Δυτική Βιρτζίνια, θα δίνονται ομόλογα ύψους 100 δολαρίων σε όποιον επιλέγει να εμβολιαστεί.

Καλά τα κίνητρα, αλλά υπάρχει εδώ και η αρνητική κριτική από όσους λένε ότι δεν θα πρέπει να προσφέρονται υλικά οφέλη για ένα ζήτημα ηθικής αξίας όπως είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η ατομική ευθύνη του καθενός για τη διασφάλισή της. Από την άλλη μεριά, ποιος θα πει όχι σε μια δωρεάν κάρτα απεριόριστων διαδρομών με το μετρό της Νέας Υόρκης, μετά τον εμβολιασμό του;

Όπως και το δει κανείς, η αλήθεια είναι μία: Η πανδημία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με τον μαζικό εμβολιασμό. Ο υπογράφων το έχει κάνει ήδη και νιώθει να τον κατακλύζει ένα αίσθημα ελευθερίας. Κάντε το και εσείς.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό