15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις εκθέσεις η 3η γενιά του Nissan Qashqai

Ειδήσεις Ελλάδα

Πόσο θα κοστίζει
Έφθασε στις εκθέσεις της χώρας μας η 3η γενιά του Nissan Qashqai.
Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία που έμελλε να ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πουλήσει σχεδόν 40 χιλιάδες αυτοκίνητα από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.
Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η Nissan έχει διατηρήσει τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών του Qashqai: κομψός σχεδιασμός, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία. Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, το νέο Qashqai αναμένεται να ανεβάσει και πάλι ψηλά  τον πήχη στην κατηγορία των crossovers, καθώς προσφέρει συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και  ποιοτικής κύλισης, με αποδοτικά όσο και οικονομικά κινητήρια σύνολα.

Το νέο Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό Leaf.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το e-POWER, το Qashqai φιλοδοξεί να καλύψει κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με τις τιμές του να ξεκινούν από τις 24.490€.

Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό