24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στιγμές ευτυχίας και ανεμελιάς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί με την σύζυγό του Μαράια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την σύζυγό του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, απολαμβάνουν τον μήνα του Μέλητος ως νέο ζευγάρι. Ο Έλληνας σταρ, πραγματοποιεί τις απαραίτητες διακοπές του στην πατρίδα μας μετά την… κουλούρα και φαίνεται πως περνάει καλά. Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στο Instagram από την τοποθεσία που επέλεξαν με την γυναίκα του. 

Πριν αυτήν την ανάρτηση, λίγα εικοσιτετράωρα μετά το Μυστήριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ, η οποία περιλαμβάνει φαγητό σε μια ελληνική ταβέρνα,  με το μενού να περιέχει ψάρια, χωριάτικη σαλάτα, τηγανιτά κολοκυθάκια και καλαμαράκια.

Ο Αντετοκούνμπο και η γυναίκα του, παντρεύτηκαν το προηγούμενο τριήμερο στο Costa Navarrino, το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα. Εκεί, αρκετοί ήταν οι stars που ήταν καλεσμένοι, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Σερένα Γουίλιαμς. 

Όλο αυτό, κράτησε για τρεις μέρες, καθώς οι καλεσμένοι μπορούσαν να κάνουν κάποιες δραστηριότητες. Αρχικά την Παρασκευή (30/8), διοργανώθηκε ένα πάρτι, όπου όλοι θα έπρεπε να φοράνε άσπρα ρούχα. Την Κυριακή (1/9), ακολούθησε το Μυστήριο του γάμου. Αρχικά, οι δύο νεόνυμφοι έκαναν ορθόδοξο γάμο και έπειτα καθολικό.

Στις φωτογραφίες του γάμου, προφανώς, ο «Greek Freak» ήταν ανάμεσά τους, με τα αδέρφια του, Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο, να είναι επίσης εκεί. Ο Κρις Μίντλεντον δεν θα μπορούσε να λείψει, ως συμπαίκτης του Giannis στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Χρήστος Σαλούστρος μπήκαν και εκείνοι μπροστά στον φακό, μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό