26.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη συναυλία του Lenny Kravitz στο ΟΑΚΑ Οικονομάκου και Αναστασοπούλου διασκέδασαν σαν έφηβες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανάμεσα στους χιλιάδες φανς που πήγαν να απολαύσουν τον Lenny Kravitz ήταν και αρκετά πρόσωπα από τη showbiz όπως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Αθηνά Οικονομάκου.

Ο Lenny Kravitz ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνης της εποχής με πάνω από 30 χρόνια καριέρας έδωσε χθες μια μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Η συναυλία αυτή του ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού. Ο ήχος του Lenny Kravitz, που συνδυάζει κλασικό rock, soul, funk και ’60s pop, πλημμύρισε το στάδιο, ενώ ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Ο καλλιτέχνης απέδειξε για άλλη μια φορά για ποιο λόγο είναι ένας από τους μεγαλύτερους ροκ σταρ όλων των εποχών. Όπως είναι λογικό το στάδιο είχε κατακλειστεί από τον κόσμο ο οποίος συγκεντρώθηκε μαζικά για να απολαύσει αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Η συναυλία ξεκίνησε με τους Sleaford Mods να βγαίνουν στη σκηνή οι οποίοι με την ενέργειά τους ξεσήκωσαν το κοινό. Ακολούθησαν οι The Last Internationale και οι Ilias Bogdanos & Inco.

Όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή που θα ανέβει στη σκηνή ο Lenny Kravitz το στάδιο άρχισε χειροκροτήματα και ο παλμός ανέβηκε πραγματικά στα ύψη. Οι επιτυχίες του, όπως το “Are You Gonna Go My Way”, “Fly Away” και “American Woman”, έκαναν το κοινό να τραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα.

https://www.instagram.com/p/C-LDSx6u2NA/Ποια γνωστά πρόσωπα πήγαν να τον απολαύσουν

Μάλιστα ανάμεσα στους χιλιάδες φανς που πήγαν να απολαύσουν τον καλλιτέχνη ήταν και αρκετά πρόσωπα από τη showbiz όπως για παράδειγμα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία πήγε στη συναυλία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την παρέα τους. Οι δυο γυναίκες δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τις επιτυχίες του και να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής του. Φαίνεται πραγματικά να το διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Στη συναυλία ήταν και ένα αγαπημένο ζευγάρι, ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι με τη σειρά τους φαίνεται να απόλαυσαν ιδιαίτερα την μαγική βραδιά.

Τον Lenny Kravitz πήγε να απολαύσει και ο Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τη φίλη της Νικόλ Πναγιώτου. Η ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις συναυλίες αφού πρόσφατα είχε παρευρεθεί και στη συναυλία των coldplay μαζί με τον σύντροφό της Bruno Ceralla.

Όπως ήταν αναμενόμενο σε αυτή την μαγική συναυλία όσοι ήταν στο κοινό είδαν και άκουσαν ένα φανταστικό act αφού η σκηνική του παρουσία του Kravitz σε συνδυασμό με το ταλέντο του στην κιθάρα και τη φωνή του απογείωσαν τη βραδιά.

Ο ίδιος μίλησε στο κοινό με ενθουσιασμό, εκφράζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα και τους θαυμαστές του.

H διαμονή του στο κέντρο της Αθήνας

Ο Lenny Kravitz, λίγο πριν την μεγάλη συναυλία που έδωσε, είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram ένα story από τη διαμονή του στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Ο ροκ σταρ, στη φωτογραφία που θα δεις, φορά μαύρα γυαλιά ηλίου, ένα καφέ T Shirt και ένα τζιν καμπάνα και ποζάρει στο μπαλκόνι, κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Η επιλογή του τραγουδιστή για τη διαμονή του δε θα μπορούσε να θεωρηθεί τυχαία, αφού το ξενοδοχείο επιλέγουν όλοι οι διάσημοι, που επισκέπτονται την πρωτεύουσα της χώρας, όπως ο Sting, η Emma Watson, o Christian Bale, η Amy Adams, ο Bryan Adams αλλά και ο Eric Dane.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό