25.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας – «Ανυπομονώ να μάθω πολλά από τον Κλόζε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του είναι ο Στέφανος Τζίμας. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, όπως είχε γίνει γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νυρεμβέργη ως δανεικός (με οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ) και πλέον επισημοποιήθηκε η μετακίνησή του στη γερμανική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ, με τον Τζίμα να ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία σε ομάδα του εξωτερικού. Η Τσβάιτε Λιγκ (δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας) έχει φανεί ένα ιδανικό πρωτάθλημα για τους ευκίνητους επιθετικούς και ο ίδιος αναμένεται να πάρει σπουδαίες εμπειρίες.

Ο 18χρονος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νυρεμβέργης, ανέφερε πανέτοιμος να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Μίροσλαβ Κλόζε και να μάθει πολλά από αυτόν.

Η ανακοίνωση της Νυρεμβέργης 

Ο δίποδος σέντερ φορ έπαιξε 15 φορές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας την περασμένη σεζόν, σκοράροντας τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ο 18χρονος έκανε και δύο εμφανίσεις στο UEFA Conference League. Ο επιθετικός πέρασε από όλα τα τμήματα Νέων του ΠΑΟΚ και έκανε το άλμα στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2023. Ο Τζίμας έχει ήδη προταθεί για τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, κάνοντας το ντεμπούτο του για την U19 στις 22 Μαρτίου 2023 και ντεμπούτο για την U21s ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, όπου έπαιξε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο ύψους 1,86 μ. επιθετικός θα φοράει το νούμερο εννέα στον σύλλογο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό