35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Στη νέα διαφήμιση της Google το Pixel γνωρίζει τους γονείς του iPhone

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διαφημίσεις#BestPhonesForever απεικονίζουν μια καταπληκτική φιλία μεταξύ του iPhone και του Pixel και συνήθως καταλήγουν με το Pixel να επιδεικνύει κάποια ωραία λειτουργία που δεν είναι διαθέσιμη στους χρήστες iPhone.

Ενώ η τελευταία διαφήμιση κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, μας παρουσιάζει δύο νέους χαρακτήρες, τους γονείς του iPhone (που αναφέρονται από την Pixel ως κύριος “i” και κυρία “i.”). Ο μπαμπάς του iPhone, λοιπόν, είναι μοντέλο πρώτης γενιάς του 2007 που φορά γραβάτα, ενώ η μαμά του iPhone είναι επίσης ένα original iPhone που φοράει κάτι που υποτίθεται ότι είναι φόρεμα.

Το βίντεο ξεκινά με τον Pixel να ευχαριστεί τον κύριο και την κυρία “i” που του επέτρεψαν να μείνει για δείπνο. Ο κύριος iPhone λέει ότι το iPhone του μιλούσε για την Audio Magic Eraser της Pixel “η οποία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μειώσει το θόρυβο του φόντου στο βίντεο”.

Το Pixel επιδεικνύει γρήγορα αυτό το χαρακτηριστικό λέγοντας στον μπαμπά του iPhone ότι θα μειώσει τον ήχο ενός μπλέντερ, ακόμα και τον ήχο του τόρνου του όταν εγγραφεί σε βίντεο. Για να το αποδείξει αυτό, το Pixel καταγράφει τον τόρνο να τρέχει και τον αναπαράγει στην οθόνη του αποκαλύπτοντας ότι ο ήχος του τόρνου έχει μειωθεί πολύ.

Αφού η κυρία “i” λέει ότι θα πάει να πάρει τα παπούτσια της για να χορέψει κλακέτες, η Google μας υπενθυμίζει ότι τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro είναι τα μόνα τηλέφωνα με Audio Magic Eraser.

Στην καταχώριση στο YouTube η Google έγραψε: “Το Audio Magic Eraser του Pixel βοηθά να φέρει ηρεμία και γαλήνη στο οικογενειακό δείπνο του iPhone. Η Audio Magic Eraser χρησιμοποιεί το Google AI για να μειώσει τους ήχους που αποσπούν την προσοχή με λίγα αγγίγματα, ώστε να μπορείτε να ακούτε αυτούς που θέλετε.”

Το βίντεο ονομάζεται “Family Dynamics” και είναι το 18ο βίντεο της σειράς #BestPhones Forever που χρονολογείται πριν από περίπου 11 μήνες. Τα σχόλια στο YouTube ήταν, όπως πάντα, θετικά και η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει πολλές ακόμα διαφημίσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό