18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τη συμμετοχή των «αστεριών» του αθλήματος, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-γυναικών και εφήβων/νεανίδων.

Οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας και να χειροκροτήσουν τους καταξιωμένους και τους ανερχόμενους πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ένας κουμπαράς για την συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση όλων, προκειμένου να συνεισφέρουν στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός.

Το «παρών» στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» θα δώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας, όχι για να αγωνιστεί, αλλά για να παρακολουθήσει και να ενισχύσει τις προσπάθειες των συναθλητών του.

Μετά τη μικροεπέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πέρυσι στον ώμο, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο στους κρίκους προετοιμάζεται για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της εφετινής χρονιάς.

Στο Πανελλήνιο ενόργανης θα λάβουν μέρος συνολικά 49 αθλητές (26 άνδρες, 23 έφηβοι) και 90 αθλήτριες (46 γυναίκες, 44 νεάνιδες).

Στους άνδρες θα μετάσχουν μεταξύ άλλων ο κάτοχος του πανελλήνιου τίτλου στο σύνθετο ατομικό, Αντώνης Τανταλίδης, ο πολυνίκης του θεσμού στο σύνθετο (7) και σε συνολική συγκομιδή χρυσών μεταλλίων (22), Νίκος Ηλιόπουλος, καθώς και οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα παγκόσμια κύπελλα των προηγούμενων μηνών (Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Στέφανος Τσολακίδης, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Σταύρος Γκίνης).

Στις γυναίκες έχουν δηλώσει συμμετοχή η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Χρύσα Μπαλάμη (θα αγωνιστεί σε ένα όργανο), η προκάτοχος του τίτλου, Ελβίρα Κατσάλη, αλλά νέες αθλήτριες όπως η Κωνσταντίνα Μαραγκού και η Αρετή Παγώνη, οι οποίες έκαναν πρόσφατα ντεμπούτο με την εθνική ομάδα.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ

09:30 – 11:30: Γυναίκες / Νεάνιδες: 1ος όμιλος (Σύνθετο Ατομικό / Ομαδικό / Προκριματικός οργάνων) 12:40 – 14:40: Γυναίκες / Νεάνιδες: 2ος όμιλος (Σύνθετο Ατομικό / Ομαδικό / Προκριματικός οργάνων) 15:40 – 18:40: Άνδρες / Έφηβοι (Σύνθετο Ατομικό / Ομαδικό / Προκριματικός οργάνων) 19:40 – 21:40: Γυναίκες / Νεάνιδες: 3ος όμιλος (Σύνθετο Ατομικό / Ομαδικό / Προκριματικός οργάνων)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ

12:30 – 16:30: Άνδρες / Έφηβοι – Γυναίκες / Νεάνιδες: Τελικοί Οργάνων

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό