31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη θα «παίζει» μόνο Βασίλη Καρρά για τρεις ημέρες

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άρχοντα της λαϊκής μουσικής σκηνής, Βασίλη Καρρά», τα καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή για τρεις μέρες.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από την Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το thestival.gr. Πρόκειται για πρόταση προς όλους τους καταστηματάρχες εστίασης, να έχουν στα ηχεία των μαγαζιών τους τραγούδια του Βασίλη Καρρά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων, σε μία ένδειξη πένθους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΟΝΤΑ.

Οι Θεσσαλονικείς τον τίμησαν σε κεντρικό δρόμο της πόλης

Εκτός από τις αναρτήσεις του κόσμου στα social media και το «αντίο» συναδέλφων του από την πίστα, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, οι Θεσσαλονικείς τίμησαν τον Βασίλη Καρρά, βγαίνοντας στους δρόμους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που δείχνουν πλήθος κόσμου σε κεντρικό δρόμο, να τιμά τον Βασίλη Καρρά, τραγουδώντας με μια φωνή «από τον βορρά μέχρι τον νότο».

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί η σορός του θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ως τη μία το μεσημέρι.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό