30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Στη ζωή δεν υπάρχει τύχη, παίρνεις αυτό που αξίζεις’

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο 90+6′, τόνισε πως στη ζωή δεν υπάρχει τύχη, ενώ δήλωσε βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου με γκολ του Νάρεϊ στο 90+6′. Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου τόνισε στις δηλώσεις του πως στη ζωή δεν υπάρχει τύχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάρεϊ:

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει τύχη: “Στη ζωή δεν υπάρχει τύχη, παίρνεις αυτό που αξίζεις”.

Για την αλλαγή που θα γινόταν, αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε: “Ίσως ήταν σημάδι για να συνεχίσω να παίζω”.

Για το γκολ του στο 90+6′: “Ήταν ωραίο συναίσθημα, το θες αυτό το νοκ-άουτ. Η Τούμπα εξερράγη, είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα”

Για το πάντρεμα νέων και παλιών παικτών: “Δουλεύω κάθε μέρα για να προσαρμοστώ. Βελτιώνομαι σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι, καταλαβαίνω τους συμπαίκτες μου, αυτοί επίσης. Θέλω να βελτιώνομαι και καταλαβαίνω πως θέλουμε να παίξουμε”.

Για το αν έχει πετύχει άλλο τέτοιο γκολ: “Νομίζω ναι, αλλά η στιγμή δεν ήταν τόσο ιδιαίτερη, όσο σήμερα”.

Τι σκεφτόταν στη σέντρα του Αντρίγια: “Πρέπει να είσαι 100%, προσπάθησα να χτυπήσω τέλεια την μπάλα, είπα ότι ήταν η τελευταία στιγμή του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία”.

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: “Ήταν δύσκολη κατάσταση με την παλιά μου ομάδα, βρήκαμε λύση. Αποφάσισα από την πρώτη στιγμή να έρθω εδώ. Είναι ένα καλό κλαμπ, θέλω να βοηθήσω και να χτίσω στην περσινή μου απόδοση. Θα πάει πολύ καλά αυτό”.

Για το γεγονός ότι δεν σκέφτηκε να κάνει σέντρα: “Ήθελα μόνο να σουτάρω με όλη μου τη δύναμη. Εάν κάνεις σέντρα χρειάζεται τύχη. Χάρηκα που τα κατάφερα”.

Για το γεγονός ότι μπορεί να παίξει με το αντίθετο πόδι: “Είμαστε ευέλικτοι με τον Άντριγια, μπορώ να παίξω και στις δύο πλευρές, όπως και ο Αντρίγια. Αλλάζουμε θέσεις στις πλευρές, για να μπερδέψουμε τον αντίπαλο. Έχουμε καλή συνεργασία και με τα μπακ, που μπορούν να μας δώσουν επιλογές. Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτή την συνεργασία”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό