21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στη Βουδαπέστη για το Κύπελλο αύριο ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας αναχωρεί αναχωρεί αύριο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο (30 Απριλίου-1 Μαΐου) θα αγωνιστεί στο final-4 της Ευρωλίγκας, διεδικώντας το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν το επίτευγμα του 2015, αυτή τη φορά με αμιγώς ελληνική σύνθεση, αλλά και με την αυτοπεποίθηση που τους δίνει η μεγάλη πρόκριση επί της -κατόχου του τίτλου- Σαμπαντέλ στην προημιτελική φάση.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Παρασκευής (30/4, 13:15) την οικοδέσποινα Ουίπεστ, σε ένα ματς που θεωρείται ο πρόωρος τελικός της διοργάνωσης.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας, ο Ολυμπιακός θα παίξει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (21:15) στον τελικό, απέναντι στη ρωσική Ουραλότσκα ή την ουγγρική Ντουναουιβάρος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι 16 πολίστριες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, που είναι οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σοφία Τορνάρου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Νεφέλη Χαλδαίου και Σταυρούλα Δουρέκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό