14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Premier League η Λούτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Την επιστροφή στα αστραφτερά σαλόνια της Premier League πανηγυρίζει η Λούτον, που επιστρέφει στους μεγάλους του αγγλικού ποδοσφαίρου ύστερα από 31 χρόνια.

Οι «Hatters» νίκησαν την Κόβεντρι με 6-5 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) στο Γουέμπλεϊ, στο μπαράζ ανόδου και στον πιο ακριβό ποδοσφαιρικό τελικό της Γης, αφού το εγγυημένο όφελος για τον σύλλογο του Μπέντφορντσάιρ είναι 195 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας.

Η Λούτον έχασε στο 8ο λεπτό τον αρχηγό της Τομ Λόκιερ, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κι αποχώρησε με φορείο αλλά έχοντας τις αισθήσεις του.

Παρά το σοκ ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 23΄ με σουτ «πύραυλο» του Κλαρκ από ατομική προσπάθεια και πάσα του Αντεμπάγιο.

Η Κόβεντρι ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο και ο Χάμερ ισοφάρισε στο 66΄, με το 1-1 να μένει για το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας και της παράταση.

Στα πέναλτι οι παίκτες της Λούτον αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι ευστοχώντας και στα έξι που εκτέλεσαν. Εκείνοι της Κόβεντρι τα πήγαν εξίσου καλά στα πέντε πρώτα, αλλά στο έκτο ο Νταμπό πέταξε την μπάλα πάνω από το δοκάρι και η φιέστα στο… μισό Γουέμπλεϊ ξεκίνησε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό