22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην pole ο Norris και η McLaren (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από μία περιπετειώδη διαδικασία, τελικά ο Norris και η McLaren του κατέλαβαν την πρώτη θέση στο grid για τον αυριανό αγώνα.

Την τράπουλα ανακάτεψε η έξοδος του Leclerc ο οποίος κατέστρεψε την Ferrari του και έδωσε δραματική εξέλιξη στην όλη διαδικασία.

Ο Sainz έχασε τον έλεγχο της Ferrari του στην έξοδο της στροφής 17, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην μπαριέρα και να φέρει τη κόκκινη σημαία στη πίστα, καθώς προετοιμαζόταν για έναν ταχύ γύρο.

Ο Verstappen σημείωσε χρόνο 1:29,791, ωστόσο ο χρόνος διαγράφηκε καθώς έγινε υπό καθεστώς διπλών κίτρινων σημαιών μετά το ατύχημα του Sainz.

Η διακοπή επίσης κόστισε στον Norris την ευκαιρία να πάρει την πρωτιά νωρίτερα, καθώς οι δύο καλύτεροι τομείς του γύρου του καταστράφηκαν από τη διακοπή.

Όταν ξανάρχισε η διαδικασία μετά από 15 λεπτά, οι οδηγοί επέλεξαν να κάνουν τον γρήγορο γύρο τους με νέα ελαστικά μαλακής γόμας.

Πίσω από τον οδηγό της McLaren που έδειξε να έχει το πάνω χέρι στην συγκεκριμένη πίστα, θα εκκινήσουν οι Verstappen και Hamilton.

Ακολουθούν οι Russel και Piastri, ενώ την δεκάδα κλείνουν οι Hulkenberg, Alonso, Tsunoda, Leclerc (σε μία μάλλον απογοητευτική εμφάνιση και για την δεύτερη Ferrari) και ο Sainz.

🚩O despiste de @Carlossainz55 na íntegra🚩💥pic.twitter.com/L6LIsr2Bgy— ▄▀▄▀ 𝗥𝗧𝗣 Mu̷n̷d̷i̷a̷l̷ ̷ F͓̽1͓̽ ▄▀▄▀ (@f1rtp) September 21, 2024

🚩 RED FLAG 🚩Sainz goes into the barriers at the final corner 💥He looks okay 👍#F1 #SingaporeGP pic.twitter.com/s0zVabG6gS— Formula 1 (@F1) September 21, 2024

Marshals doing a grand job 🙌#F1 #SingaporeGP pic.twitter.com/drvrM6tfNN— Formula 1 (@F1) September 21, 2024


Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό