31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Στην Eurovision είχε κλείσει ένας κύκλος για μένα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του αποχή και την επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μήλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αλκαίος όταν συνάντησε την Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time.

«Όταν αποφάσισα να κάνω ένα καλλιτεχνικό διάλειμμα, όχι, δεν ένιωθα ότι θα είναι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέπεσε και το γεγονός ότι πήγα στο νησί. Όταν πήγα δηλαδή στο νησί, δεν ήξερα ότι θα κρατήσει τόσο πολύ. Είπα “για όσο με πάρει και για όσο το νιώσω”. Τελικά πέρασαν 11 χρόνια για να περάσει όλο αυτό το διάστημα και να επιστρέψω» τόνισε, αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής.

«Στο νησί είχα πάει μόνος αν και είχα παρέες εκεί από χρόνια. Πριν πάω δηλαδή εκεί για μόνιμα. Ήταν το νησί που μεγάλωσε η γιαγιά μου αλλά πήγα για πρώτη φορά στα 26 μου. Από τότε πήγαινα κάθε χρόνο και έμενα στα ξαδέλφια μου και είπα ότι θα πρέπει να κοιτάξω λίγο πως μπορώ να περάσω πολύ όμορφα το “μετά τα 40”.

Γιατί στην Eurovision είχε κλείσει ένας κύκλος, ωραίος κύκλος που δεν είχε μέσα καθόλου απογοήτευση».

   «Εκεί άνοιξα τα δωμάτια, 9 σουίτες, κάτι το οποίο ετοίμαζα από το 2006 γιατί είχα ψυλλιαστεί ότι θα αρχίσει να γίνεται θέμα με τα οικονομικά. Μπήκα λοιπόν εκεί και με το που ξεκίνησε η κρίση, άνοιξα τα δωμάτια.

Το έκανα για να μην αναγκαστώ να τραγουδήσω γιατί αυτό που είδα το 2010 – 2013 ήταν να τραγουδούν καλλιτέχνες σε καφετέριες. Δεν ήταν ωραίο αυτό, δεν θα ήθελα να με δω εμένα σε αυτή την κατάσταση οπότε θεώρησα καλό να κάνω κάτι πιο πριν για να είμαι εντάξει στην πορεία» υπογράμμισε ο Γιώργος Αλκαίος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό