21.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην 88η ΔΕΘ ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Παρών» θα είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.

Όπως κάθε χρόνο, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το έργο του Συνδέσμου και να ενημερωθούν για τον ρόλο του στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, τις δράσεις και τις αναπτυξιακές του πρωτοβουλίες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν:

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30’, θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του περιπτέρου του ΣΒΕ, παρουσία της κας Νίκης Κεραμέως, Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Πληροφορίες – ΠρόσκλησηΤετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30’, ο ΣΒΕ συνεργασία με τον ΟΠΕΜΕΔ, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: Διαμεσολάβηση και Διαιτησία (Mediation – Arbitration) μοχλοί οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικής δραστηριότητας. Πληροφορίες – ΠρόσκλησηΠέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30’, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: ΔΥΠΑ | Πρόσφατες πρωτοβουλίες και υποστηρικτικές δράσεις. Πληροφορίες – ΠρόσκλησηΠαρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00’, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: Ψηφιακή πλατφόρμα My Data στις επιχειρήσεις: Τρέχουσα κατάσταση και επόμενα βήματα. Πληροφορίες – Πρόσκληση

Στη διάρκεια της 88ης ΔΕΘ, από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, το περίπτερο του ΣΒΕ θα λειτουργεί Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00’ έως 22:00’ ενώ τις καθημερινές Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00’ έως 22:00’.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό