24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην 12η θέση τα αδέρφια Σπανάκη, στη μεικτή κατηγορία 470

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
06.08.2024 | 18:26

INTIME SPORTS

Τα αδέρφια Αριάδνη και Οδυσσέας Σπανάκης ολοκλήρωσαν την 7η και 8η όγδοη ιστιοδρομία της μεικτής κατηγορίας 470, με το τέλος της 5ης ημέρας των Αγώνων να τους βρίσκει στην 12η θέση.

Την τέταρτη θέση στην 7η ιστιοδρομία της μεικτής κατηγορίας 470 και την δέκατη στην 8η κατέλαβαν τα αδέρφια Σπανάκη, στο πλαίσιο των αγωνισμάτων της ιστιοπλοΐας που διεξάγονται στην Μασσαλία, για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το ελληνικό πλήρωμα παραμένει μετά από πέντε ημέρες στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 68 βαθμούς ποινής, καθώς έχει “πετάξει” την τέταρτη κούρσα ως τη χειρότερή του.

Οι Ενρίκε Ντουάρτε Χαντάντ/Ισαμπέλ Σουάν από τη Βραζιλία επικράτησαν στην όγδοη ιστιοδρομία των 470, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Λάρα Φαντλάου/Λούκας Μερ από την Αυστρία και οι Κέιτζου Οκάντα/Μίχο Γιοσιόκα από την Ιαπωνία.

Οι Φαντλάου/Μερ είναι επικεφαλής στη γενική κατάταξη με 24 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθούν οι Τζόρντι Τσάμαρ Ερνάντεθ/Νόρα Μπρούγκμαν Κάμποτ από την Ισπανία με 31 και οι Οκάντα/Γιοσιόκα με 35 βαθμούς ποινής.

Σημειώνεται πως τα πληρωματα μεταξυ 1ης και 10ης συνεχιζουν στην Medal Race, με την Αριάδνη και τον Οδυσσέα Σπανάκη να βρίσκονται κοντά στην πρώτη δεκάδα και να συνεχίζουν να ελπίζουν για κάποια διάκριση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic GamesMatchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό