27.4 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Στην Πολωνία και τη Ρακόβ ο Βασίλης Σουρλής – Το «αντίο» του Αστέρα Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πλάνα του για τη νέα σεζόν κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, με στόχο βέβαια μία από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και την είσοδο στα play offs της Super League 1. Ήδη οι Αρκάδες έχουν προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο υπάρχουν και αποχωρήσεις.

Μία από αυτές είναι του Βασίλη Σουρλή. Ο Έλληνας μέσος, ετοιμάζεται για μία νέα εμπειρία στην καριέρα του, καθώς θα γίνει κάτοικος Πολωνίας. Με κάθε επισημότητα, ο 21χρονος είναι παίκτης της Ρακόβ, με τον Αστέρα Τρίπολης να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+2 ετών με τις απολαβές του να ανέρχονται περίπου στις 100 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με τους Αρκάδες, εκ των οποίων οι 16 ήταν στο πρωτάθλημα (και οι τρεις στο κύπελλο).

Ο Αστέρας αποχαιρέτησε τον Σουρλή μέσω ανακοίνωσης στα social media και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα. Υπενθυμίζουμε ότι έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Φορτούνα Σιτάρντ (Ολλανδία).

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουρλή στην πολωνική @Rakow1921 Ευχόμαστε στον Βασίλη Σουρλή καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα. pic.twitter.com/qXNMAzLpHh

— Asteras FC (@AsterasfcTwit) June 27, 2024 Δείτε την ανάρτηση του Αστέρα και το αντίο στον Σουρλή 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουρλή στην πολωνική @Rakow1921. Ευχόμαστε στον Βασίλη Σουρλή καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό