24.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Στην Ολλανδία η προετοιμασία του Άρη – Αυτά είναι τα δύο φιλικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2024-2025 με ελάχιστες απουσίες, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική τους ομάδα. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου θα ταξιδέψει σε λιγότερο από 20 μέρες στην Ολλανδία προκειμένου να δώσει δύο φιλικούς αγώνες ώστε να προετοιμαστεί για την απαιτητική χρονιά που έρχεται. 

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Άρης μετά από ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως όσο ο σύλλογος βρίσκεται επί ολλανδικού εδάφους (21-31 Ιουλίου) θα αγωνιστεί κόντρα σε Αλκμάαρ και Μπρέντα. Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αλκμάαρ στις 24 Ιουλίου και ώρα 19:30, ενώ μια βδομάδα μετά στις 30 Ιουλίου, στις 20:00 θα αγωνιστούν ενάντια στην νεοφώτιστη Μπρέντα. 

Ο φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος ελπίζει σε ένα καλό ξεκίνημα στη φετινή χρονιά μετά από την πικρή επίγευση που του άφησε η ήττα στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μετά από 6 χρόνια δεν θα έχει τη δυνατότητα να παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη με τον κύριο στόχο για φέτος να είναι το πλασάρισμα στις θέσεις του πρωταθλήματος που οδηγούν σε αυτή.

Προς το παρόν, πάντως, με εξαίρεση τη μονιμοποίηση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο Άρης δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος μεταγραφικά σε σχέση με την πληθώρα κινήσεων που έκανε τις προηγούμενες χρονιές. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει χρόνος για το σχεδιασμό της νέας σεζόν.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό