25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Κύθνο η Ελένη Πετρουλάκη και η Μαριέττα Φίλιππα για διακοπές με άσκηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διακοπές ως γνωστόν συνδυάζονται με χαλάρωση, αργούς ρυθμούς και παραλία για τους περισσότερους. Αν αυτό περιλαμβάνει και Κυκλαδονήσι τότε μιλάμε για τον τέλειο συνδυασμό.

Ωστόσο, η άσκηση έχει γίνει τρόπος ζωής για πολλούς και δεν αποχωρίζονται το καθημερινό τους πρόγραμμα γυμναστικής ακόμα και την περίοδο των διακοπών.

Αυτό τον συνδυασμό προτείνει και η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη η οποία πέραν των μυημένων επιχειρεί να βάλει στον κόσμο της σωματικής άσκησης όλο και περισσότερους καθώς η γυμναστική στην σύγχρονη εποχή είναι πιά φάρμακο για το στρες, την κακή διατροφή και την ακινησία που προκαλεί σε πολλούς η καθιστική ζωή και εργασία.

Κάπως έτσι σκέφτεται και η Μαριέττα Φίλιππα, με καταγωγή από την Κύθνο, το όμορφο νησί των Κυκλάδων και αποφάσισαν να παρουσιάσουν δύο προγράμματα στα «Θερμιά» όπως αποκαλούν οι ντόπιοι το νησί λόγων των δύο ιαματικών πηγών που βρίσκονται εκεί.

Οι δυο τους δίνουν την ευκαιρία για όποιον το επιθυμεί να παρακολουθήσει γυμναστική ευεξίας την Παρασκευή και το Σάββατο 19 και 20 Ιουλίου σε δύο πανέμορφες παραλίες του νησιού. Οπότε, αν βρεθείτε στην Κύθνο αυτές τις μέρες είναι μία ευκαιρία να τις δείτε από κοντά και γιατί όχι να γυμναστείτε λίγο παραπάνω απ’ όση άσκηση κάνετε κολυμπώντας στο ατέλειωτο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό