23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στην κορυφή η Μπέτις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εκπληκτική Μπέτις νίκησε 4-1 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» την Βαλένθια και προσωρινά έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τις Σοσιεδάδ και Σεβίλη, με τους Βάσκους να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Πρωταγωνιστές της έκτης νίκης των Ανδαλουσιάνων ήταν οι Ιγκλέσιας και Χουάνμι, με τον πρώτο να σκοράρει δύο φορές και τον δεύτερο να έχει ένα γκολ και μία ασίστ.

Η… κατηφόρα για την εφετινή Μπαρτσελόνα δεν έχει τέλος. Αυτή την φορά ήταν η Ράγιο Βαγεκάνο που κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τραγική κατάσταση των Καταλανών και με το γκολ του Φαλκάο στο 30΄ να πάρει μία τεράστια νίκη που την έφερε στην 4η θέση (προσωρινά) της La Liga μετά από 11 αγωνιστικές.

Η σημερινή ήταν η τρίτη ήττα των «μπλαουγκράνα» σε 10 ματς στο πρωτάθλημα (έχουν 4 νίκες και 3 ισοπαλίες), με τον Κούμαν να εξακολουθεί ν΄ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ζοάν Λαπόρτα.

Η «Μπάρτσα» θα μπορούσε να είχε φύγει με την ισοπαλία από το «Ντε Βαγέκας», αν στο 72΄ ο Ντεπάι ευστοχούσε από το σημείο του πέναλτι (νικήθηκε από τον Ντιμιτριέβσκι).

Στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα η Σεβίλη έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της κατάταξης, έστω και για λίγο, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Μαγιόρκα. Οι Ανδαλουσιάνοι, μάλιστα, «έσωσαν την παρτίδα» στο 73΄ με τον Λαμέλα, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο 20 λεπτά νωρίτερα.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω της αποβολής του Χάουμε Κόστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Σεβίλη σκόραρε με τον Οκάμπος στο 90΄+6, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διπαιστώθηκε ότι η μπάλα είχε βρει σε χέρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Μαγιόρκα-Σεβίλη 1-1 (22΄ Σάντσεθ – 73΄ Λαμέλα) Ράγιο Βαγεκάνο-Μπαρτσελόνα 1-0 (30΄ Φαλκάο) Μπέτις-Βαλένθια 4-1 (14΄πεν,30΄ Ιγκλέσιας, 61΄ Πεσέλα, 68΄ Χουάνμι – 39΄ Παουλίστα)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό