16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην κορυφή η Βέροια, ισόπαλο το ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκμεταλλευόμενη την αναβολή του αγώνα της πρωτοπόρου Ξάνθης, η Βέροια ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης του Α΄ ομίλου της Super League 2, επικρατώντας εύκολα με 4-1 του Πιερικού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.  

Η «βασίλισσα του Βορρά» είχε σε σπουδαία μέρα τον Γιάννη Πασά, ο οποίος σκόραρε δις, στο 39’ και το 59’. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σάββας Μούργος (8’) με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ το άλλο γκολ της Βέροιας σημείωσε ο Πέτρος Γιακουμάκης (40’). Το γκολ της τιμής για τον Πιερικό σημείωσε ο Θανάσης Κανούλας στο 80’.  

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο:  

Ολυμπιακός Β – Καβάλα 2-2, Ηρακλής – Ξάνθη αναβλήθηκε, Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου αναβλήθηκε, Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1, Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 2-2, Βέροια – Πιερικός 4-1, Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας αναβλήθηκε, ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 1-0 (ρεπό ΠΑΟΚ Β) 

Ισόπαλη, δίχως τέρματα, ολοκληρώθηκε η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.  

Οι Βοιωτοί, που έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στο 2022 μακριά από τη νίκη (δύο ισοπαλίες και μια ήττα), βρέθηκαν μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ Β’. Η «Μαύρη Θύελλα», από την άλλη, θα έχει να λέει για το σουτ του Αναστασόπουλου στο 11ο λεπτό, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στογιάνοβιτς.  

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στο Β΄ όμιλο:   

Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός Β 0-0, Ρόδος – ΑΕΚ Β αναβλήθηκε, Ζάκυνθος – Διαγόρας 0-2, ΟΦ Ιεράπετρας – Αστέρας Βλαχιώτη 3-1, Καλλιθέα – Εργοτέλης 3-2, Αιγάλεω – Καραϊσκάκης Άρτας 1-0, Λεβαδειακός – Καλαμάτα 0-0, Επισκοπή – Κηφισιά 1-0 (ρεπό τα Χανιά)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό