18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στην Ισπανία θα παίξουν την πρόκριση οι Γυναίκες του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ισπανική Τενερίφη Λαγκούνα, για την προημιτελική φάση του Challenge Cup Γυναικών.

Οι «πράσινες» παρατάχθηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πρώτο παιχνίδι τους απέναντι στην πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος, χωρίς τις Γκρόθες, Κρος και Στεπανένκο και γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες με 2-3 σετ.

Για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θα χρειαστεί στον επαναληπτικό στην Τενερίφη την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου (20:00) μόνο νίκη. Σε περίπτωση που επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 σετ θα προκριθεί απευθείας στην τετράδα, ενώ σε νίκη με 3-2 θα χρειαστεί και το χρυσό σετ.

Ο Παναθηναϊκός, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε πάλεψε το παιχνίδι και βρέθηκε ακόμη κοντά και στη νίκη.

Προηγήθηκε με 2-1 σετ (παρότι έχασε το πρώτο) και 16-14 στο τέταρτο, ωστόσο η Λαγκούνα έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι και έφυγε από το Μαρούσι με τη νίκη, που της δίνει το προβάδισμα πρόκρισης.

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 4 άσσους, 46 επιθέσεις, 16 μπλοκ και 37 λάθη αντιπάλων και της Τενερίφης από 6 άσσους, 53 επιθέσεις, 16 μπλοκ και 29 λάθη αντιπάλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό