21 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 η μουσική, ο χορός και η Amita Motion μάς γέμισαν positive vibes

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι κι αν είχε συννεφιά στις 20 του Σεπτέμβρη και προμηνύονταν βροχές, όταν έχεις θετική ενέργεια, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά!

Και κάπως έτσι, βρέθηκα στο ΟΑΚΑ μαζί με άλλους 70.000 κόσμου, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 by Amita Motion. Ο μεγαλύτερος και πιο θετικός θεσμός, το απόλυτο μουσικό event ήταν εκεί για 19η χρονιά κι εγώ ήμουν έτοιμη να απολαύσω πέρα από τη δροσερή Amita μου και τους 24 – παρακαλώ – καλλιτέχνες που θα βρίσκονταν επί σκηνής.

Οκ, κάποιους ίσως τους περίμενα με λίγη παραπάνω αγωνία, αδυναμίες είναι αυτές!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion χάρισε αξέχαστες θετικές στιγμές σε περισσότερους από 70.000 κόσμου!

WWW.PANOULIS.GR

Και ξεκινάω λοιπόν, λέγοντάς σου πως αφού η Dat Lilly και η Βενετία Καμάρα -οι παρουσιάστριες της βραδιάς- έδωσαν το σήμα της έναρξης του πιο θετικού event, ακολούθησε το πιο δυνατό μουσικό ζέσταμα για όλους όσοι βρεθήκαμε στο ΟΑΚΑ.

Η απόλυτη «queen» Ελένη Φουρέιρα

Με το που εμφανίστηκε η απόλυτη «queen», η Ελένη Φουρέιρα καταλάβαμε από την είσοδό της με τα χιλιάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό, πως πάλι το show που θα μας χάριζε θα ήταν μοναδικό.

Και πραγματικά μάς καθήλωσε. Από τη μία να είμαι με ανοιχτό το στόμα βλέποντάς τη να κάνει μπροστά μου το viral χορευτικό του «Αριστούργημα» -το οποίο έχω προσπαθήσει πολλές φορές να αντιγράψω και από την άλλη να τραγουδάω με όλη μου την καρδιά το «Αεράκι», το «Καραμέλα» και το «Fuego»!

Και βέβαια, όταν η Ελένη τραγούδησε το «10’» με τον Saske δεν γινόταν να μην κάνω βιντεοκλήση με τις φίλες μου που παρακολουθούσαν όσα γίνονταν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας από το Radisson Blue Park Hotel μέσω live streaming, αφού είναι το τραγούδι μας!

Όλη η αρένα μία παρέα

Η Αναστασία ντυμένη στα λευκά ήταν άκρως εκρηκτική με το «Σιγά το Πράγμα» να γίνεται ο νέος μου «ύμνος». Ο FY, η Lila, ο Mente Fuerte, ο Rack και ο Sidarta που επίσης ανέβηκαν στη σκηνή, ανέβασαν τη θετική μας ενέργεια στα ύψη και φυσικά μάς έκαναν να μην σταματάμε να τραγουδάμε.

Η Anastasia εμφανίστηκε στη σκηνή παρουσιάζοντας medley επιτυχιών της.

WWW.PANOULIS.GR

Και η συνέχεια ήταν ακόμη πιο δυνατή!

Ο Apon, ο Display, η Evangelia, η Foxy Lee, ο Δημήτρης Γιαννούλος, η Joanne, ο Juke, η Silia Kapsis, η Μαρίνα Λάμπρου, οι Lava & Ropex, ο Roi, ο Seno, ο Solid, ο OneManShow και ο Zaf, μάς ξεσήκωσαν για τα καλά… και όχι μόνο το ενδεχόμενο βροχής δεν σκεφτόμασταν, αλλά είχαμε γίνει όλη η αρένα μια παρέα.

Το καλύτερο φινάλε με Μαρίνα Σάττι

Και πάνω που λες «οκ, τα έχω δει όλα» -που κατά βάση αλήθεια ήταν γιατί η γεμάτη μουσική βραδιά μετά από 6 ώρες έφτανε στο τέλος της- βγαίνει και η Μαρίνα Σάττι, η οποία ήταν αληθινά σαρωτική.

Εννοείται πως στο «Μixtape» γινόταν ο απόλυτος χαμός στην αρένα και στο «LaLaLaLa» ξεκινήσαμε όλοι να χορεύουμε, λες και ήμασταν στο πιο cool, urban πανηγύρι που είχε στηθεί.

Φυσικά, η Μαρίνα τραγούδησε και επιτυχίες από προηγούμενους δίσκους της και κάπως έτσι η βραδιά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Marina Satti, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Marina Satti, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Marina Satti, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

Το σπουδαίο έργο που στήριξε η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, όμως, δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο μουσικό event, είναι και ένας θεσμός που τα τελευταία χρόνια ειδικά, μετατρέπει τη θετική ενέργεια σε θετική πράξη. Και τι εννοώ.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια δύναμη που έχει η μουσική στο να φέρνει θετική επίδραση στη ζωή μας, η Amita Motion στηρίζει και φέτος το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων.

Έτσι, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, ένωσε τις δυνάμεις της με το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τα δικά του SMS Θετικής Ενέργειας και μαζί στήριξαν έμπρακτα το κοινωνικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Παράλληλα, όπως μάς ενημέρωσε από τη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα, το ποσό των 500.000€ που διέθεσε η Amita Motion μέσα από τη συμμετοχή του κόσμου στην περσινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, έχει ήδη δοθεί στο έργο που συντονίζει ο ΣΕΒ για την μετεγκατάσταση του χωριού Μεταμόρφωση που είχε καταστραφεί ολόκληρο από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Κάναμε Beat our Blues!

Φέτος, η Amita Motion, θέλοντας να αποδείξει πως η μουσική μπορεί να μετατρέψει όλη την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια έφερε την πρωτοβουλία Beat your Blues.

Αντλώντας έμπνευση από τα blues τριών Gen Zers και με την καθοδήγηση της Ελένης Φουρέιρα, ο Zaf, η Foxy Lee, ο Seno και οι DJs Display, Arcade και Solid Grace μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το beat που θα βοηθήσει την αρνητικότητα να μετατραπεί σε θετική ενέργεια και boost αυτοπεποίθησης!

Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 το κοινό απόλαυσε τα βίντεο του Beat your Blues, με τους πρωταγωνιστές τους να μιλούν για την εμπειρία τους.

Όλα αυτά λοιπόν, συνέβησαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 και ανυπομονώ ήδη για το επόμενο ραντεβού το 2025!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό