33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στην Ζάκυνθο για ακόμα μία νίκη η ΑΕΚ Β’

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία θέλει να δώσει η ΑΕΚ Β’ την Τετάρτη (15/12, 14:00) στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στα Χανιά και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της.

Ο Έλληνας τεχνικός, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Παραμένουν εκτός οι Ραντόνια, Μπάμπης και Μπούσης, ενώ στην αποστολή της πρώτης ομάδας θα είναι οι Χατζηεμμανουήλ και Θεοχάρης. Νέο πρόβλημα με τον Άνελ Σαμπανάτζοβιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Αγγελόπουλος, Λάτσι, Παρράς, Αρβανίτης, Κάτσικας, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Τσιόκρης, Κορομηλάς, Απ. Χριστόπουλος, Κοσίδης, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία, Αμούρ.

Η αποστολή αναχώρησε για το νησί του Ιονίου υπό δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όσο για την ομάδα της Ζακύνθου, η οποία μπήκε στο Πρωτάθλημα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αγωνίζεται με ρόστερ… ανάγκης και έχει ως στόχο να είναι ανταγωνιστική ως την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν και θα κοιτάξει να ενισχυθεί ώστε να παλέψει για την παραμονή! H Ζάκυνθος θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι ξεκούραστη καθώς δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Κηφισιά λόγω της απεργίας της ΠΝΟ που έδεσε τα πλοία στα λιμάνια.

Ο τεχνικός της Ζακύνθου Δημήτρης Νόλης θα έχει στην διάθεση του τον Κλαούντιο Ματέους ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ερωτηματικό παραμένει ο επιθετικός Κάμερον Σολ καθώς περιμένει να δει αν θα έχουν βγει τα χαρτιά του για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Μπούμπας (Ηπείρου). Βοηθοί του θα είναι οι Λιόντος, Διαμαντής (Ηπείρου), ενώ 4ος ορίστηκε ο Τάσης (Ηπείρου).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό