12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην επόμενη κατάταξη δεν θα υπάρχω

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στην επόμενη κατάταξη το όνομά μου θα έχει αφαιρεθεί από τη λίστα»: μετά την ανακοίνωση του αποχαιρετισμού στο τένις μέσω των social media, η Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτι, σε συνέντευξη Τύπου μέσω zoom, επιβεβαίωσε την απόφασή της.

«Θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για το WTA Tour με ένα νέο Νο 1», πρόσθεσε η Αυστραλή, σημειώνοντας ότι η Ένωση Τένις έκανε το ταξίδι της «τόσο ευχάριστο και τόσο άνετο».

Αυτή τη στιγμή η Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ είναι υποψήφια για να γίνει Νο 1 στην WTA: «Αν είναι η Ίγκα, δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος. Είναι υπέροχος άνθρωπος και σπουδαία παίκτρια», υπογράμμισε η Μπάρτι.

«Μου άρεσε πολύ να συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί της, εντός κι εκτός γηπέδου. Ήταν από τις πρώτες που μου έστειλε μήνυμα. Το αξίζει και ελπίζω να συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά της ακόμα και μετά την πρώτη θέση στην κατάταξη».

Όσο για το μέλλον της, η Μπάρτι απέφυγε τις ερωτήσεις από τον Τύπο. «Θα πρέπει να περιμένετε, δεν θα αποκαλύψω τα πάντα εδώ. Εντάξει, μπορείτε να κάνετε υπομονή. Η υπομονή είναι αρετή», είπε στους δημοσιογράφους στο Μπρίσμπεϊν. «Θα δούμε».

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η Μπάρτι θα μπορούσε να επιστρέψει στα γήπεδα του κρίκετ, ένα άθλημα που είχε ασκήσει στην εφηβεία, ενώ άλλα υποθέτουν μια καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης γκολφ.

«Έχω δει υπέροχα φωτομοντάζ ως τζόκεϊ», γέλασε η Μπάρτι. «Λατρεύω τον αθλητισμό, είμαι λάτρης των σπορ όπως πολλοί Αυστραλοί. Ήμουν πάντα αθλήτρια, με την έννοια ότι έχω δοκιμάσει διαφορετικά αθλήματα, αλλά θα δούμε πώς θα πάει».

Η Μπάρτι, Αβοριγίνα στην καταγωγή, επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι θα ήθελε να δουλεύει περισσότερο με αυτόχθονες πληθυσμούς και να περνά χρόνο με τους γονείς της, αποκαλώντας τον εαυτό της «νοικοκυρά». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό