27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Στην εντατική ποδοσφαιριστής – Δέχτηκε σφοδρή επίθεση με καυστικό υγρό

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ποδοσφαιριστής, δέχτηκε σφοδρή επίθεση με καυστικό υγρό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο λόγος για τον διεθνή Μαλαισιανό ποδοσφαιριστή, Φαϊζάλ Χαλίμ, ο οποίος περνάει κάποιες από τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του μετά την σκληρή επίθεση από άγνωστο. Ο ποδοσφαιριστής αποκόμισε εγκαύματα 4ου βαθμού, και ο κίνδυνος να μπει σε χειρουργείο είναι ορατός.

Όλα συνέβησαν όταν εκείνος είχε βγει με την παρέα του, μετά από μια αναμέτρηση. Επέλεξαν να πάνε στα καρτ, ώστε να διασκεδάσουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ. Τα καρτ, βρίσκονται σε ένα εμπορικό κέντρο. Ο 26χρονος αντίκρυσε κάποιον να τον πλησιάζει και να του επιτίθεται με καυστικό υγρό, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

Ο επιθετικός της Σελανγκόρ βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με εγκαύματα τετάρτου βαθμού, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ευτυχώς σταθερή μιας και η εν λόγω επίθεση θα μπορούσε να είχε προκαλέσει και ανεπανόρθωτα προβλήματα.

“Είναι αρκετά άσχημα. Δεν έχει αίσθηση στο αριστερό του χέρι. Έκανε ήδη μια επέμβαση και θα κάνει και δεύτερη, ίσως και περισσότερες. Θα μείνει στην εντατική για περίπου δέκα μέρες και μετά για περίπου άλλες τέσσερις εβδομάδες”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μαλαισίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό