20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ανακρίτρια Σύρου οδηγείται την ερχόμενη Τρίτη (16.8.2022) ο 32χρονος που συνελήφθη στη Μύκονο και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος ξενοδόχου στις 10 Ιουνίου.

Ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι δεν είναι ο δράστης του ξυλοδαρμού του ξενοδόχου στη Μύκονο. «Ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτός. Έχει θέσει στη διάθεση των αρχών όλα τα στοιχεία και το κινητό του τηλέφωνο. Υπάρχει άφθονο υλικό από την πλευρά μας από το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν είχε σχέση με το συμβάν», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δοκιμάκης, δικηγόρος του 32χρονου.

Ωστόσο, το βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σοκάρει. Όπως αναφέρει η τηλεόραση του MEGA, το λευκό βαν του δράστη τράκαρε από πίσω το αυτοκίνητο του ξενοδόχου και όταν αυτός βγήκε για να δει τι έχει συμβεί, τότε ο σωματώδης δράστης άρχισε να τον χτυπάει με ένα γκλοπ.

Ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Σύρου, από την οποία πήρε και προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, επειδή έγινε δεκτό το αίτημα του για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον ξενοδόχο.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι την ημέρα της επίθεσης ταξίδευε από Αθήνα προς Μύκονο.

«Το πλοίο της γραμμής έφτασε 15.47 στη Μύκονο. Με τους χρόνους που είναι δηλωμένοι από την αστυνομία και το θύμα, είναι εκτός του πλαισίου του εγκλήματος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Σε κάθε περίπτωση, ο 32χρονος δηλώνει ότι θα βοηθήσει στην αστυνομική έρευνα ώστε να δοθεί φως στη δολοφονική επίθεση κατά του ξενοδόχου στη Μύκονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό