26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League, μπορείτε να φωτογραφηθείτε μαζί του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση εις βάρος της Άστον Βίλα και θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 53 χρόνια, στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena απέναντι στη Φιορεντίνα, με το τρόπαιο να βρίσκεται στην Πλατεία Κοτζιά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, το υποδέχθηκε στο Δημαρχείο και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Πλατεία Κοτζιά, όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε και να φωτογραφηθούν με την κούπα, προτού εκείνη μεταφερθεί στην OPAP Arena.

Eurokinissi
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας για το τρόπαιο του Conference League:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι από πίσω μου βρίσκεται το Κύπελλο του Europa Conference League. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να φωτογραφηθεί με αυτό. Θα είμαστε εδώ μέχρι τις 8 σήμερα (σ.σ. 10/05) το βράδυ. Βεβαίως έχουμε μια σειρά από πολύ ωραίες εκδηλώσεις.

Λίγο πριν τον αγώνα, στις 28 και 29 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά θα στηθεί ένα γήπεδο 5X5, θα συμμετέχουν στις δράσεις μικρά παιδιά και οι Legends, οι πρωταθλητές του 2004 θα είναι μαζί μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και σας περιμένουμε όλους εδώ για να δείτε το τρόπαιο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Στο ελληνικό κοινό θα εκτεθεί τις επόμενες ημέρες το τρόπαιο του Europa Conference League, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό που θα διεξαχθεί στο AEK Arena.

Το Κύπελλο θα εκτεθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 09:00-20:00 στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στον αετό.

Τις δύο αυτές ημέρες οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό»/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό