24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν – Τί δήλωσε ο Τούρκος σέντερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR έφτασε αργά το απόγευμα της Τρίτης (03/09) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να αναχωρήσει άμεσα για Σλοβενία, όπου λαμβάνει χώρα η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Τούρκος σέντερ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των «πράσινων»:

@paobcgr

«Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα. Θα φέρω την ενέργειά μου και τη θέληση που έχω για νίκες. Είμαι εδώ για το back to back του Παναθηναϊκού στους τίτλους της Euroleague. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Έχω παίξει με τον Σλούκα, αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερος από την περίοδο που έπαιξε στην Φενέρμπαχτσε και φυσικά πιο έμπειρος. Ο Παναθηναϊκός έχει πληθώρα καλών παικτών και προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει μεγάλη θέληση για νίκες».

Ο πρώην παίκτης των Χιτ και των Τζαζ θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των πράσινων, με τον Εργκίν Αταμάν να βλέπει το απουσιολόγιό του να έχει όλο και λιγότερα ονόματα εν όψει των πρώτων αγώνων της σεζόν.

Σε τρεις σεζόν στο NBA ο 26χρονος ψηλός είχε 5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 11.8 λεπτά, με 113 συμμετοχές και 24 αρχικές πεντάδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό