23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Αίγυπτο αύριο ο πρωθυπουργός- Με ποιους αξιωματούχους θα συναντηθεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Αίγυπτο θα μεταβεί αύριο Δευτέρα 21 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με αξιωματούχους. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ώς εξής: 

Στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι,  El-Sisi, στο Προεδρικό Μέγαρο Al-Ittihadiya, στο Κάιρο. Μετά το πέρας των επαφών οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις.

Στις 15:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Μουσταφά Μαντμπουλί, στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Στις 16:10 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την κατοικία του Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Στη συνέχεια ο θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια.

Στις 18:45 θα συναντηθεί με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’, στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Εθνικό Μουσείο Αλεξανδρείας, τη Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας και το Ελληνικό Τετράγωνο Αλεξανδρείας όπου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξάνδρειας, τα Ελληνικά Σχολεία και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος, ενώ θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό