18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην έξοδο ο Γιόγκι Φέρελ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
25.11.2021 | 00:00

Ο Φέρελ στο παιχνίδι με τη Μακάμπι
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Γιόγκι Φέρελ, που ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν έχει ρόλο και λεπτά συμμετοχής στο rotation του Δημήτρη Πρίφτη.

Βραχύβιο αποδεικνύεται το πέρασμα του Γιόγκι Φέρελ από την Ελλάδα, καθώς ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν βρίσκει λεπτά στο rotation και ρόλο στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ των 182 εκατοστών ήρθε στην Αθήνα για να ανεβάσει επίπεδο τους πράσινους, ωστόσο δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό στιλ από τη στιγμή που δεν είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα και αναγκάστηκε να κολυμπήσει αμέσως στα βαθιά.

Από τη στιγμή που ο Φέρελ δεν υπολογίζεται, οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την επιθυμία του για να βρει εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως έναν ανώτερου επιπέδου πόιντ γκαρντ που ταυτόχρονα θα γνωρίζει τα ευρωπαϊκά δεδομένα και θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης (25/11 στις 21:30) την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της EuroLeague και αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα, είτε δεν θα έχουν στην δωδεκάδα τον Φέρελ, είτε απλώς θα τον ενσωματώσουν στην αποστολή και θα τον χρησιμοποιήσουν μόνο αν προκύψει σημαντική ανάγκη.

Σε 5 αγώνες στη διοργάνωση (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Stoiximan Basket League), ο Αμερικανός είχε 1.6 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.8 λάθη ανά 7:59 συμμετοχής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό