31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στα Ψαχνά Ευβοίας οι Βετεράνοι του Θρύλου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού συνέχισαν τα φιλικά τους ματς, δίνοντας πλέον το 697ο παιχνίδι τους και σύντομα θα φτάσουν τα 700!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θρύλοι του παρελθόντος, ταξίδεψαν στα Ψαχνά Ευβοίας και έδωσαν φιλικό αγώνα με τους Βετεράνους του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και Χαλκίδας, αναμέτρηση η οποία έγινε για κοινωνικό σκοπό.

Λίγο πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, ο Δήμος τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα για το UEFA Europa Conference League. Όπως επίσης βραβεύτηκαν από το δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ο ευβοιώτης ποδοσφαιριστής των Νέων του Ολυμπιακού Νεκτάριος Αλαφάκης για την κατάκτηση του UEFA Youth League, αλλά και το σύνδεσμο Βετεράνων Ολυμπιακού και τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Εύβοιας Πέτρο Μυστριώτη και Θανάση Καλαβρά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ματς το οποίο πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έληξε με 2-7, οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν επτά γκολ με σκόρερ τους Λουτσιάνο (2), Λύγκο (2), Καλύκα Καλαμάρα και Σιδέρη, ενώ από πλευράς των γηπεδούχων τα γκολ σημείωσαν οι Μαντάς, Αγγελάτος.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Αρβανίτης, Αρζένης, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Καλαμάρας, Κοκολάκης, Μπονόβας, Τσιαντάκης, Καλύκας, Βαΐτσης, Λουτσιάνο, Μενδρινός, Καλύβας, Λύγκος, Κοτίτσας, Γεωργουδάκης, Κατσιούλης, Χ. Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Κ. Καλτσάς, Νικητέας, Βέλλιος, ενώ στην αποστολή ήταν οι Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Καραβίτης, Αγγελής, Παππάς, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Σορώτος, Ρηγούτσος, Κρεούζος, Τουλγέρογλου, Παναούσης, Σκορδαλιός και από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο Γιώργος Πλέσσας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό