24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στα χέρια της ΕΛΑΣ η σπείρα των… 6 σε Πειραιά- Το κόλπο για να «μπουκάρουν» σε διαμερίσματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε…επάγγελμα είχαν μετατρέψει τις απάτες έξι άτομα που συνελήφθησαν από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ στον Πειραιά, καθώς με διάφορες προφάσεις, είτε έκαναν διαρρήξεις διαμερισμάτων, είτε αφαιρούσαν χρήματα από ηλικιωμένους.

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν το Σάββατο 5 Ιουνίου, όταν με νοικιασμένο αυτοκίνητο πήγαν σε πολυκατοικία με τους 3 από αυτούς να παραβιάζουν πόρτα διαμερίσματος για να κλέψουν. Η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή και άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που τους συνέλαβαν. Από την έρευνα του τμήματος ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών και μια περίπτωση απάτης με εμπλεκόμενο ένας 29χρονο μέλος της σπείρας.

Ο 29χρονος σε μια περίπτωση είχε προσποιηθεί τον τεχνικό ανελκυστήρων και διέρρηξε διαμέρισμα, ενώ σε άλλη περίπτωση της απάτης, ο 29χρονος προσέγγισε με αυτοκίνητο μια ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος φιλικό πρόσωπο του γιου της και με την πρόφαση ότι ο γιος της δικαιούται επιστροφή χρημάτων, την έπεισε να επιβιβαστεί στο όχημα του μεταφέροντας την στην οικία της, όπου και του παρέδωσε χρηματικό ποσό και ρολόι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό