35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Στα σύνορα: Γιαννούλα και Θοδωρής απειλούν ο ένας τον άλλον

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα σύνορα: Ο Στέλιος και η Ολυμπία κανονίζουν ραντεβού για τη Γαννούλα και τον Θοδωρή, αλλά εκείνοι καταλήγουν να βγάλουν όπλα και να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο.

Η Ειρήνη, από την πλευρά της, θέλει να κάνει τους αστυνομικούς πιο συμπαθείς στους πολίτες. Λίγο αργότερα, η Γιαννούλα και ο Θοδωρής κανονίζουν νέο ραντεβού. Όμως η γυναίκα έχει άλλα σχέδια…

Στα σύνορα: Νέα διοικήτρια καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα

Η Ολυμπία και ο Στέλιος προσπαθούν να ηρεμήσουν τη Γιαννούλα και τον Θοδωρή, οι οποίοι απειλούν ο ένας τον άλλο με όπλα! 0 τελευταίος αποχωρεί μέσα σε μεγάλη ένταση. 0 Έντι, τώρα, λέει στον Σωτήρη ότι δεν μπορεί να ζητήσει από τη Μάγδα να χωρίσουν και εκείνος αναλαμβάνει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η Ειρήνη, από την άλλη, για να κάνει τους αστυνομικούς πιο συμπαθείς στους πολίτες, λαμβάνει κάποια νέα μέτρα, τα οποία αποτυγχάνουν παταγωδώς. Όμως, η ίδια δεν το βάζει κάτω.

το μεταξύ, η Ελόνα συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Στέφανος τη θέλει, παρόλο που το πρώτο τους ραντεβού καταλήγει σε καταστροφή. Την επόμενη μέρα, ο Στέλιος επιπλήττει τη Γιαννούλα, επειδή κατέστρεψε το ραντεβού με τον Θοδωρή και της λέει ότι του έχει δημιουργήσει μεγάλη αγωνία σχετικά με το μέλλον της οικογένειας. Όμως μια ιδέα του Ιάσονα γίνεται η αφορμή να συμφωνήσουν η Γιαννούλα και ο Θοδωρής για ένα νέο ραντεβού. Η γυναίκα, ωστόσο, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Συγκεκριμένα, κανονίζει συνάντηση με τις υψηλές διασυνδέσεις της και αυτό προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στην Ιωάννα. Πηγαίνοντας στο ραντεβού, η Γιαννούλα βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Αντί για τον αρχηγό της Αστυνομίας, που θα την περίμενε, συναντάει τον εκπρόσωπό του, τον Φώντα. Του ζητάει να την καλωδιώσει με έναν κοριό και να ακούσει τη συνομιλία της με τον Μπέμπελη, ώστε να καταγράψει τις παρανομίες του και να έχει στοιχεία για να τον στείλει στη φυλακή. Το βράδυ, στο περίφημο δείπνο των δυο τους, η Γιαννούλα καταφέρνει, ύστερα από δυσκολίες, να αποσπάσει από τον Θοδωρή την αλήθεια.

Δυστυχώς, όμως, τίποτε από τη συνομιλία τους δεν καταγράφεται, διότι ο Περικλής έχει συλλάβει τον Φώντα. Στο μεταξύ, η Μπαρντάνα συνεχίζει να είναι ψυχρή απέναντι στον Βαγγέλη, ακόμη κι όταν ο Σωτήρης με την Ελένη μετακομίζουν μαζί τους. Χάρη στην Ελένη, όμως, οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά. Η αποτυχία του αρχικού σχεδίου της Γιαννούλας την αναγκάζει να αναζητήσει πιο δραστικές λύσεις για το θέμα του Μπέμπελη

mytv

Στα Σύνορα: Ο Θοδωρής αφήνει ελεύθερο τον Αντώνη

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα σχεδιάζει να παγιδεύσει τον Θοδωρή

Ρένος Ρώτας: Ο ρόλος στα «Σύνορα», η ιδανική γυναίκα και η προσωπική του ζωή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό