16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στα σκαριά το νέο Smart #3

Ειδήσεις Ελλάδα

H Smart ετοιμάζεται να μεγαλώσει την γκάμα των μοντέλων της με την προσθήκη του #3. Η εταιρία μας δίνει μια πρώτη επίσημη γεύση για αυτό το νέο μοντέλο, διαθέτοντας στην δημοσιότητα κάποια σκίτσα με την τελική του μορφή.
Το μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου στην Σαγκάη τον Απρίλιο. Η εταιρία περιγράφει το Smart #3 ως την κουπέ εκδοχή του SUV με την ονομασία #` και θα διατίθεται στην Κίνα αλλά και στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με την εταιρία, το Smart #3 θα είναι μία ακόμα πιο σπορ εκδοχή του #1, κάτι που είναι άμεσα εμφανές από τα σκίτσα που διέρρευσαν στην δημοσιότητα, με πιο έντονη κλίση στην οροφή στο πίσω μέρος και μία πιο δυναμική παρουσία.

Στο εσωτερικό θα είναι παρόμοιο ανάμεσα στα δύο μοντέλα, και θα μοιράζονται το ίδιο ψηφιακό πακέτο, με 12,8 ιντσών οθόνη πολυμέσων και 9,2 ιντσών πίνακα οργάνων, συν ένα HUD των 10 ιντσών στην πιο πλούσια έκδοση.
Από τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει γνωρίζουμε ότι το μήκος του θα είναι στα 4,44 μέτρα, δηλαδή 170 χιλιοστά μεγαλύτερο από το #1. Βασίζεται στην πλατφόρμα SEA της Geely η οποία χρησιμοποιείται και σε άλλες μάρκες της εταιρίας.
Σε ό,τι αφορά το ηλεκτρικό πακέτο, προφανώς θα χρησιμοποιεί τις ήδη γνωστές διατάξεις, με έκδοση 272 ίππων με έναν κινητήρα, και την τετρακίνητη Brabus με απόδοση 428 ίπων.
Η μπαταρία θα είναι στις 66 kWh και η αυτονομία θα είναι ελαφρά αυξημένη χάρη στην καλύτερη αεροδυναμική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό