14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Στα ραντεβού των παιδιών μου νοίκιαζα αυτοκίνητο, έβαζα περούκες και τους παρακολουθούσα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο μπαμπάς μου είπε πως αν χωρίσω, θα αυτοκτονήσει και του απάντησα “να αυτοκτονήσεις, εκεί που θα αυτοκτονήσω εγώ, αυτοκτόνησε εσύ”»

Για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο και τα παιδιά της, μίλησε η γνωστή Κωνσταντινουπολίτισσα μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου στην εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4».

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια αποκάλυψε: «Θέλω να είμαι ελεύθερη, να κινούμαι.. Ίσως γιατί μέχρι να παντρευτώ, έπρεπε ακόμα και ένα βήμα να κάνω, να πάρω άδεια από το πατέρα μου. Είχα πολύ σκληρό πατέρα. Δεν θυμάμαι να είχα δει ποτέ την δύση του ηλίου, μέχρι να παντρευτώ. Όλα τα παιδιά έπαιζαν στα Πριγκηπόννησα στους κήπους, στους δρόμους και εγώ ήμουν μέσα. Ήταν πολύ ζωηρός άντρας, πολύ μπερμπάντης, για αυτό ίσως ήθελε εμένα να με έχει κλεισμένη».

Για τον γάμο της είπε ότι «όλα τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη ήταν σφιγμένα. Θέλαμε να μεγαλώσουμε, να παντρευτούμε, για να φύγουμε από το δύσκολο πατρικό καθεστώς… Τον σύζυγό μου τον διάλεξε η μητέρα μου… Δεν σκέφτηκα να πω όχι, γιατί ήθελα να πάω σινεμά, ντισκοτέκ, να ταξιδέψω». Ωστόσο, όταν έψφθασε η ώρα να πάρει διαζύγιό από τον πρώτο της σύντροφο, αποκάλυψε ότι «ο μπαμπάς μου είπε, πως αν χωρίσω, θα αυτοκτονήσει και του απάντησα “να αυτοκτονήσεις, εκεί που θα αυτοκτονήσω εγώ, αυτοκτόνησε εσύ”».

Αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα παιδιά της, αποκάλυψε ότι «τους πίεσα, τους κοίμιζα νωρίς. Μέχρι τώρα μου παραπονιούνται γι’ αυτό. Ήθελα τα αγόρια να μεγαλώσουν, να είναι κύριοι. Να μην παίζουν στους δρόμους, να μην μάθουνε βρισιές, να μην αλητεύουν… Στα ραντεβού των παιδιών μου νοίκιαζα αυτοκίνητο, σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες και τους παρακολουθούσα». Συνέχισε δε λέγοντας,ότι «έχεις το βάρος της ευθύνης αυτών των τριών παιδιών. Είχα πάντα το τραύμα του αδελφού μου, που έφυγε από τροχαίο και φοβόμουν, μην πάνε με κάποιο φίλο που έχει μηχανή, μην μπουν στο αυτοκίνητο κάποιου που έχει πιει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό